Asayiş
  • 29.6.2007 11:20

DOKTORLARIN AŞK İDDİASI KARAKOLLUK OLDU

Özel bir hastanede uzman doktor olan A.Y. arabasıyla seyir halinde iken önünü kesen üç kişinin saldırısına uğradı. Ellerindeki aletlerle doktorun arabasına vurarak hasar meydana getiren, küfür ve hakaret savuran üç kişi daha sonra başka bir arabaya binerek kaçmak istedi.
      Doktor A.Y, saldırganların kaçtığı arabayı takip ederek olayı polise bildirdi. Doktor, bir süre kovaladığı aracın önünü keserek durdurdu.
      Bunun üzerine arabadaki üç kişi yaya olarak kaçmaya başladı. Arabanın sürücüsünü kontrol altında tutan doktor, daha sonra olay yerine gelen polise sürücü R.A.’yı teslim etti.
      Karakolda ifade veren doktor A.Y., bir üniversite hastanesinde öğretim üyesi olarak çalışan ve boşanma davası açtığı eşinin bölüm başkanı Prof.
      Dr. C.A. ile aşk hayatı yaşadığını iddia etti. Saldırganları, C.A.’nın yönlendirdiğini idia eden A.Y. gözaltına alınan R.A. ve azmettirici olduğunu öne sürdüğü C.A. ile kaçan 3 zanlıdan n şikayetçi oldu.
      Karakolda ifade veren R.A., doktorun arabasına saldıran üç kişinin daha sonra kendi arabasına zorla bindiğini ifade ederek, doktor A.Y.’nin önlerini kesmesi üzerine tanımadığı bu kişilerin arabasından inerek kaçtığını savundu.
      Karakola çağrılan bölüm başkanı C.A. ise A.Y. ile aynı yerde çalışma dışında bir yakınlığı olmadığını, A.Y.’nin zaman zaman kendisine mail ile şiir gönderdiğini ifade ederek eşinin bunu kıskançlık konusu yaptığını ifade etti. Hakkındaki iddiaları "deli saçması" şeklinde niteleyen C.A. suçlamaları kabul etmedi.
      Her iki doktor ifadelerinin alınmasının ardından karakoldan ayrılırken, adliyeye gönderilen R.A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER