Spor
  • 30.3.2022 11:49

Domenec Torrent'in sözleşmesindeki gerçek ortaya çıktı!

Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrası seçim kararı alınan Galatasaray'dan son dakika haberleri geliyor. SABAH Spor, Domenec Torrent'in sır gibi saklanan sözleşmesindeki gerçeği ortaya çıkardı. Dursun Özbek ve Ünay Aysal cephesinde ise başkanlık konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrası seçim kararı alınan Galatasaray'dan son dakika haberleri geliyor. SABAH Spor, Domenec Torrent'in sır gibi saklanan sözleşmesindeki gerçeği ortaya çıkardı. Dursun Özbek ve Ünay Aysal cephesinde ise başkanlık konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Burak Elmas'ın seçim kararı sonrasında adaylığını açıklayan ilk isim Metin Öztürk oldu. Haziran ayında Elmas'a 41 oy farkla kaybeden Eşref Hamamcıoğlu da göreve hazır...

Eski başkanlar Dursun Özbek ve Ünal Aysal'a camiadan baskı var. Mustafa Cengiz'e iki kez yenilen Dursun Özbek'in kaybetme ihtimalinin olduğu bir seçime daha girmek istemediği biliniyor.

Çatı aday formülünde başkanlığa sıcak bakan Dursun Özbek şu an için olumsuz... Ünal Aysal da net kararını vermedi. Güçlü bir liste ile Aysal'ı ikna etmeye çalışan üyeler, eski başkandan hafta sonuna kadar cevap alacak.

Abdurrahim Albayrak cephesinde somut bir adım yok. 30 Nisan'da seçime gidecek G.Saray'da başkan adayları, listelerini kulüp üyelerinden alınacak 100 ıslak imzayla en geç 8 Nisan'da Divan Başkanlığı'na teslim etmek zorunda.

SABAH SPOR, DOMENEC TORRENT'İN SÖZLEŞMESİNİ AÇIKLIYOR

Bu arada Galatasaray'da yeni başkanın kim olacağı kadar, teknik direktör Domenec Torrent'le yola devam edilip edilmeyeceği de merak konusu...Burak Elmas'ın, Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından 14 Ocak'ta 1.5 yıllık imza attırdığı Domenec Torrent'in sözleşmesi gizliliğini koruyordu.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.3.2022 11:52

İLGİLİ HABERLER