Spor
  • 13.5.2013 13:02

Drogba'dan ırkçı F.Bahçeli'ye tokat gibi cevap!..

Fenerbahçeli bir taraftarın ırkçı saldırısına maruz kalan Didier Drogba, Instagram hesabından ilginç bir yanıt verdi...

Saracoğlu'nda oynanan maç öncesinde Fenerbahçe taraftarlarının sahaya muz getirmesi ile başlayan ırkçı saldırı maçtan sonra da devam edince Drogba, Instagram hesabına yüklediği bir fotoğrafla mesaj gönderdi.

İnsanın ilk atalarının bir maymun türü olduğunu savunan Evrim Teorisi'ne gönderme yapan Drogba, süreci ifade eden fotoğrafın altına "Biraz tarih sizi zarar vermez" sözlerini yazdı.

Drogba :  Bana maymun diyorsun çünkü 2008'de Chelsea, F.Bahçe'yi elediğinde ağladın. Bana maymun diyorsun çünkü ben Şampiyonlar Ligi'ni kazandığımda sen televizyonun önünde hoplayıp zıpladın. Bana maymun diyorsun çünkü G.Saray ile şampiyonluk yaşamam seni çıldırttı. En üzücü olanı ise bana maymun diyorsun ama benim maymun kardeşim (Webo'yu kastederek) dün 2 gol attığında havalara sıçradığını unuttun. Sen kendini gerçek bir taraftar olarak mı görüyorsun ? G.Saray taraftarlarının tüm yorumlarını kontrol edersen onlardan birşeyler öğrenebilirsin...

Kendisine ırkçı ifadelere kullanan Fenerbahçe taraftarını da paylaştığı fotoğrafın altına etiketleyen Drogba'nın bu davranışından sonra sarı-lacivertli futbolseverin hesabı Galatasaraylılar tarafından sözlü saldırıya uğradı.

 

İŞTE YILDIZ FUTBOLCUNUN PAYLAŞTIĞI O FOTOĞRAF

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:22

İLGİLİ HABERLER