Asayiş
  • 13.7.2009 12:13

DÜĞÜNDE SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ 1 YARALI

ÜMİT ÖZMEN/AYDIN

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Nazilli’ye yeni bağlanan Arslanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; daha önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen Ali E. (44) ile Muzaffer B. (42), karşılaştıkları düğünde tartışmaya başladı.

Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesi sonucu olay yerinin hemen yakınında bulunan Muzaffer B’nin amca oğlu Davut B’de (50) kavgaya karıştı. Olayın büyümesi üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancasını belinden çıkaran Ali E., rasgele ateş açmaya başladı. Silahtan çıkan 10 adet kurşunun 6’sı Muzaffer B’ye ve 3’ü de Davut B’ye isabet etti. Olayda ağır yaralanan şahıslar ambulans ile Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu daha ciddi olan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen durumunda iyileşme sağlanamayan Muzaffer B., Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından firar eden zanlı Ali E. İse, bir süre sonra jandarmayı arayarak 2 kişiyi vurduğunu, teslim olmak istediğini belirtti. Ali E, daha sonra kendiliğinden gelip jandarmaya teslim oldu.

Bu arada; olayda hayatını kaybeden ve Nazilli’de marangozluk yapan Muzaffer Balcı’nın, 2 dönem önce CHP’den Arslanlı Belediye Başkanı adayı olduğunu, evli ve 1’i erkek 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdüren jandarmanın zanlı Ali E. İle birlikte olayla ilgisi olduğu iddia edilen Ali E’nin yeğeni Mehmet A. İsimli bir şahsı daha gözaltına aldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:17

İLGİLİ HABERLER