Düğünden 12 gün sonra evlendiği kadının erkek olduğunu anladı

2 dk okuma
Düğünden 12 gün sonra evlendiği kadının erkek olduğunu anladı

Hızlı Özet

Endonezya'da 26 yaşındaki A.K 12 gün önce evlendiği ve kendini Adinda Kanza Azzahra olarak tanıtan EHS'nin erkek olduğunu öğrendi.

Evlendiği kadın erkek çıktı, düğünden 12 gün sonra öğrendi!

Endonezya'da bir adam, evlendikten 12 gün sonra eşinin erkek olduğunu öğrendi. Makyajla kadın kılığına giren adam  4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Endonezya'da 26 yaşındaki A.K 12 gün önce evlendiği ve kendini Adinda Kanza Azzahra olarak tanıtan EHS'nin erkek olduğunu öğrendi.

Yerel basında çıkan habere göre, ESH isimli bir adam, 26 yaşındaki A.K'yi dolandırmak için kendini Adinda Kanza Azzahra adında bir kadın olarak tanıttı.

Endonezya medyasında yer alan haberlere göre, yaptığı makyaj ve giydikleriyle kimliğini gizleyen ESH, A.K ile 2023 yılında internetten tanıştı.

A.K, ESH'ye ilk görüşte aşık olduğunu söylerken, cesaretini toplayarak ESH'yi dışarı çıkarmaya karar verdiğini anlattı.

https://www.rudaw.net/Library/Images/Uploaded%20Images/2024/05/09/gelinnnn.jpg

E.S.H

Bazı tuhaflıklar olduğunu görse de tahmin edemedi

Sık sık yüz yüze buluşmaya başlayan ikili daha sonra A.K'nin ESH'ye evlenme teklifi etmesiyle 12 Nisan 2024'te basit ve kayıtsız bir düğün töreniyle evlendiler.

A.K nişanlısının bazı tuhaflıkları olduğunu ama erkek olduğunu asla tahmin etmediğini söyledi.

Evliliği resmi olarak kaydetmekten kaçınmak için ESH, A.K'ye yalnız yaşadığını annesinin olmadığını ve babasının da kayıp olduğu yalanını  söyledi.

https://www.rudaw.net/Library/Images/Uploaded%20Images/2024/05/09/9999999999999.jpg

A. K ve E.S.H

Cinsel ilişkiye girmemek için bahaneler uydurdu, şüpheler arttı

NTV’nin haberine göre evlilikten kısa bir süre sonra, A.K'nin ailesi ESH'nin davranışlarından şüphelenmeye başladı. ESH'nin A.K ile cinsel ilişkiye girmemek için bahaneler uydurmasıyla şüpheler daha da arttı.

Evliliğin 12. gününde, A.K'nin ailesi sonunda ESH'Yİ  araştırmaya karar verdiler. ESH'nin evini ve babasını bulan aile şok eden gerçeği öğrendiler.

Hayal kırıklığına uğrayan ve utanç duyan A.K'nin ailesi, ESH'yi dolandırıcılık nedeniyle polise bildirdi.

Mağdurdan para almak istediğini itiraf eden ESH 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Bu haber 1268 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Özel Hastanedeki İhmal Asel Bebeğin Hayatını Kararttı
Gündem

Özel Hastanedeki İhmal Asel Bebeğin Hayatını Kararttı

Akciğer enfeksiyonu tedavisi için özel bir hastaneye götürülen 17 günlük Asel bebek, kuvözdeki teknik bir eksiklik nedeniyle vücudunda oluşan ciddi yanıklar sonucu hayati tehlike atlattı. Bir buçuk yaşına gelen Asel'in tedavisi sürerken, ailenin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma büyük bir ihmali gözler önüne serdi.

Habervitrini10596 Görüntüleme
CHP Genel Merkezi'nde Arbede: Kılıçdaroğlu'na küfür yağmuru
Gündem

CHP Genel Merkezi'nde Arbede: Kılıçdaroğlu'na küfür yağmuru

Ankara'da mahkemenin Kemal Kılıçdaroğlu'nu göreve iade etme kararı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde taraflar arasında tansiyonu yükseltti. Özgür Özel yandaşları ile Kılıçdaroğlu destekçileri arasında çıkan arbedede su şişeleri atılırken, bazı milletvekillerine yönelik ağır hakaretler edildi.

Habervitrini9686 Görüntüleme
CHP Genel Merkezi'nde Gerginlik: Polise Yangın Tüpü ve Deterjanlı Müdahale
Gündem

CHP Genel Merkezi'nde Gerginlik: Polise Yangın Tüpü ve Deterjanlı Müdahale

Ankara'daki Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, kurultay tartışmalarıyla tırmanan gerilime sahne oldu. Özgür Özel taraftarlarının, bina içine giren polise yangın tüpleri, taş ve sopalarla saldırdığı, ayrıca barikatlar kurarak ve yerlere deterjan dökerek ilerlemelerini engellemeye çalıştığı anlar kameralara yansıdı.

Habervitrini10106 Görüntüleme
Halk TV’den çirkin provokasyon!
Gündem

Halk TV’den çirkin provokasyon!

CHP Genel Merkezi’nde mahkeme kararının uygulanması sırasında yaşanan olaylar üzerinden yeni bir dezenformasyon başladı. Halk TV’de polisin göstericilere “plastik mermi” ile müdahale ettiği yönünde ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Polis ekiplerinin yalnızca göz yaşartıcı gaz kapsülü kullandığı belirtilirken, olaylar sırasında güvenlik güçlerine masa, sandalye ve çeşitli yabancı maddeler atıldığı tespit edildi.

Habervitrini12157 Görüntüleme