Medya
  • 2.6.2023 20:31

Dün Kılıçdaroğlu'nu öven yandaş medyası bugün sövüyor.. Git Kemal

Muhalefete yakın ekranlarda Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrıları

Fatih Portakal ve Ersan Şen, ekranlardan Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek istifa çağrılarını yineledi. İki isim de Kılıçdaroğlu'na "O koltuğu bırak, hak etmiyorsun" dedi.
Kılıçdaroğlu'nu dün övüh bugün sövenler kervanına Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve Emin çapa da eklendi.

İlk olarak Sözcü TV'de ana haber sunan Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısını yineledi.

"Bahane üretme, koltuğu terk et"

Portakal, Kılıçdaroğlu'nun derhal istifa etmesi gerektiğini söylerken şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu bahanelere sığınıyor. 'Yalan söylediler, sahte video yaptılar, ithal seçmen, dezenformasyon’ var dedi. Bunlar bitti Kemal Bey.

YSK sonucu açıkladı. Bu sonucu değiştiremezsiniz. Sizin söyledikleriniz ben her gün tekrar ediyorum.

Bahane üretmemeniz gerekiyor. Sizin o koltukta oturmamanız gerekiyor, terk etmeniz gerekiyor. O koltukta oturursanız bu seçmeni tekrar ayağa kaldıramazsınız.

80 yaşında bu seçmeni ayağa kaldıramazsınız. En azından ben gelmem. Siz faturayı MYK’ya kesiyorsunuz. Neden sorumluluk almıyorsunuz? Bahane üretmeyin."

"O koltuğu hak etmiyorsunuz"

Sözcü TV'de yayınına katılan Ersan Şen ise açtı ağzını yumdu gözünü.

Kılıçdaroğlu'nun başarısız olduğunu söyleyen Şen, şöyle konuştu:

"Siz MYK’yı alsanız da istifasını isteseniz de başarısız olan CHP’nin genel başkanısınız. 4. gündür o koltuktasınız. O koltuğu derhal terk edin. O koltuğu hak etmiyorsunuz.

O koltuğa yakışmıyorsunuz, o koltuk sisin koltuğunuz değil. Net söylüyorum. Son 2 haftada 3 seçim kaybetti. CHP vekil sayısınız 130’a düşürdü.

TBMM’de CHP’liyim diyebilecek 130 milletvekili ile baş başa kaldı. Kurdu oyunu al kurdu…"

Fatih Altaylı'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştiri: Erdoğan başarılı, kendisi ise başarısız
Fatih Altaylı Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, "Erdoğan’ın tek adamlığını eleştirirken, kendi tek adamlığı tartışmaya kapalı, üstelik Erdoğan başarılı, kendisi ise başarısız" dedi.

Merdan Yanardağ'dan Kılıçdaroğlu ve CHP'lilere seçim eleştirisi: Yaşananlar aymazlık! Genel Merkez'de Erdoğan'ın kazanmasını izlediler.

Emin Çapa, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi: Seçim gecelerinde bir liderlik göremedik

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de program yapan Emin Çapa, Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Çapa, seçim gecelerinde bir liderlik göremediklerini söyleyerek, "O liderliği seçim gecesinde görmedik, 14’ünde de görmedik. Kimse kusura bakmasın, siyasi liderlerden 14’ü gecesi de 28’i gecesi de benim çok anlatacağım şeyler var ama şu an değil" dedi.

Seçim gecesinde Kılıçdaroğlu'ndan beklediği performansı göremediğini belirten Çapa, "O liderliği seçim gecesinde görmedik, 14’ünde de görmedik. Kimse kusura bakmasın, siyasi liderlerden 14’ü gecesi de 28’i gecesi de benim çok anlatacağım şeyler var ama şu an değil." dedi.

Güncellenme Tarihi : 2.6.2023 22:42

İLGİLİ HABERLER