Spor
  • 14.5.2024 12:49

Dursun Özbek Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak'ı aradı.. kırgınlıkları bırakalım

Dursun Özbek'ten sürpriz hamle! Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak'ı aradı
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yeni dönemde çok daha güçlü bir yönetim kuramaması nedeniyle eleştiriliyordu. Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıklaması sonrası bu eleştiriler daha da sertleşti. Kazanması halinde Yıldırım'ın karşısında psikolojik savaş verecek, futbolcuları ve camiayı diri tutacak tecrübeli ve yetkin isimlerin önemi üzerinde duruldu. Başkan Dursun Özbek de Erden Timur ve Abdürrahim Albayrak'la özel birer görüşme yaptı.

Aziz Yıldırım'ın aday olması ve Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde favori görünmesi üzerine Galatasaray'da olağanüstü bir toplantı yapıldı. Daha düne kadar Ali Koç'un adaylığı sayesinde camiaya göre bile oldukça güçsüz bir yönetim kurulu listesi belirleyen Dursun Özbek kolları sıvadı. Camianın önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Süheyl Batum'a da görüştüğü isimler üzerinden mesaj gönderdi. Güç birliği teklifinde bulundu.

DURSUN ÖZBEK'TEN SÜRPRİZ HAMLE

Seçimlerdeki rakibinin Sportif AŞ'de kullanmak istediği Ünal Aysal ve Alp Yalman ile yönetim listesinde yer alan Rezzan Epözdemir ve Mete İlkiz gibi isimlerle çalışmak istediğini iletti.

ERDEN TİMUR'LA GÖRÜŞTÜ

Dursun Özbek ayrıca yeni dönemde yönetimde ya da Sportif AŞ içinde olmayı düşünmeyen Erden Timur'la da bir görüşme yaptı. "Sana ihtiyacım var. Kırgınları unutalım" dedi.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'I DA GÖREVE ÇAĞIRDI

Başkan Özbek ayrıca, Abdürrahim Albayrak'ı da harekete geçirdi. "Aziz Yıldırım gelirse ortalık toz duman olur. Galatasaray'ın birleşme zamanı" diyerek destek istedi.

TİMUR DA ALBAYRAK DA SICAK BAKIYOR

Erden Timur, Florya konusunda kendi dediklerine gelmesi durumunda yönetime girmeye sıcak bakıyor. Albayrak da daha önce Timur'la çalışmaya sıcak bakmamasına rağmen Aziz Yıldırım'ın varlığı üzerine Galatasaray'ı yanlız bırakmamak için dönüşe onay verecek gibi duruyor.

 

Güncellenme Tarihi : 14.5.2024 12:53

İLGİLİ HABERLER