Spor
  • 30.5.2024 12:16

Dursun Özbek İlkay Gündoğan'la görüşecek

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Barcelona'dan İlkay Gündoğan'ı transfer listesine aldı. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncu ile görüşecek.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray transferde atağa geçti. Sarı-Kırmızılı takım, La Liga devi Barcelona'nın yıldız futbolcusunu radarına aldı.

YÖNETİM SICAK BAKIYOR
Dursun Özbek yönetimi İlkay Gündoğan ile görüşecek

Galatasaray, Barcelona'nın yıldızı İlkay Gündoğan'ı transfer etmek için harekete geçti. Dursun Özbek yönetimi, İlkay Gündoğan ile önümüzdeki günlerde yüz yüze görüşecek.

Şartlar zorlanacak

Sarı-Kırmızılılar yaz transfer döneminde İlkay Gündoğan'ı kadroya katmak için şartları zorlayacak.

Galatasaraydan transfer atağı İlkay Gündoğanla görüşme

Çocukluk aşkı Galatasaray

Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın Galatasaray'a olan sevgisi biliniyor. Gündoğan daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray taraftarı olduğunu duyurmuştu.

City'den Barça'ya gitti

Temmuz 2023'te Premier Lig ekibi Manchester City'den ayrılarak Barcelona'ya imza atan İlkay Gündoğan bu sezon Katalan devi ile 49 maçta forma giydi ve 5 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

Galatasaraydan transfer atağı İlkay Gündoğanla görüşme

Kariyeri kupalarla dolu

Kariyerinde; Nürnberg, Borussia Dortmund, Manchester City ve Barcelona takımları bulunan 33 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu; 1 Şampiyonlar Ligi, 5 Premier Lig, 1 Bundesliga, 2 İngiltere Kupası, 1 Almanya Kupası, 4 İngiltere Lig Kupası, 2 Almanya Süper Kupa, 2 İngiltere Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2024 12:17

İLGİLİ HABERLER