Spor
  • 24.12.2017 11:41

Eboue intiharın eşiğine geldi

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue, kötü bir süreçten geçiyor

Galatasaray'ın eski yıldızı günden güne eriyor...

Eboue intiharın eşiğine geldi

Mirror'a konuşan Galatasaray’ın eski sağ beki Emmanuel Eboue, yaşadığı ekonomik çöküşün kendisini intiharın eşiğine getirdiğini açıkladı.

İntiharın eşiğine geldiğini söyleyen Eboue, ''Tanrı’dan bana yardım etmesini diliyorum. Sadece o aklımdaki bu düşüncelerden beni alıkoyabilir. Türkiye’de 8 milyon Euro kazandım, ancak bunun 7 milyonunu eve gönderdim. Evde olduğum zamanlar ne zaman polisler gelecek bilmiyorum. Genellikle ışıkları kapatıyorum. İçeride olduğumun bilinmesini istemiyorum. Her şeyi kapının arkasına koydum.'' dedi.

İcra memurlarından kaçarak hayatına devam Eboue, bazen arkadaşının evinde, bazen de otobüste seyahat ederek yaşamını sürdürüyor. Eboue, çamaşır makinesi olmadığı için elbiselerini de eliyle yıkamak zorunda kaldığını açıkladı.

EBOUE ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 24.12.2017 13:00

İLGİLİ HABERLER