Gündem
  • 28.5.2024 21:49

Ebuseleme Gülen'in ifşaları sürüyor.. Ekram Dumanlı denen sahtekar gazeteci bozuntusu

FETÖ yöneticileri, ruh ve beden sağlığını kaybettiği ileri sürülen Fetullah Gülen’in sağlık sorunları nedeniyle daha sakin bir yere götürüldüğü bilgisini ileri sürerken Gülen’nin örgüt içinden bir saldırıya uğrayabileceği korkusuyla bölgeden uzaklaştırıldığı da iddialar arasında.

Öte yandan, Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen ise sosyal medya üzerinden FETÖ yöneticilerine yönelik ifşalarını sürdürdü.

Ebuseleme Gülen sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, "İki yıl önce Türkiyeye dönüp gördüklerimi anlatacağım dedim diye beni 8 gün akıl hastanesine kapattınız polislerle" ifadelerini kullandı.

Gülen, FETÖ yöneticilerinin örgüt parasıyla yabancılara içki ısmarlandığını ise şu sözlerle ifşa etti: "Diyalog diye hizmetin parasıyla gavurlara içki ısmarladınız. Ulan cebinden ver parasını, ben de içerim adi. Milletin himmetini nasıl içkiye verirsin diyalog altında adi. Millet bileziğini çıkardı verdi. Helal paraları saçtınız savurdunuz haramzadeler. Diyalogcular. Kendinize gelin"

FETÖ'nün kendisine ABD'de de suç işlettirdiğini söyleyen Gülen, "Beni de suça alet ettiniz adiler. Çıkın açıklayın darbecilerinizi! Haramzadelerinizi! Ulan Türkiyede işlettiğiniz suçlar yetmedi, Amerikan topraklarında suç işlettiniz bana!" dedi.

EKREM DUMANLI: "BAŞARININ TAM YANINDAYKEN..."

Örgütün yayın organı Tr724'te, "İnsan içinde olduğu gemiyi batırır mı?" sorusuyla paylaşılan Zaman Gazetesi'nin firari Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'ya ait videonun ise Ebuseleme Gülen'e mesaj olduğu ileri sürüldü. Dumanlı videoda "İnsanoğlu bazen, başarının tam yanındayken hep beraber başarıya koşma ihtimali ve imkanı varken hepsini elinin tersiyle iter" dedi. Dumanlı'nın "başarı" ile ne kast ettiği sosyal medyada merak konusu oldu.

Videoya cevap veren Ebuseleme Gülen ise Ekrem Dumanlı'ya cevaben şunları yazdı:

"Satılık kalem Ekrem dumanlı! Bir daha yayına çıkıp da Türk milletinin aklıyla dalga geçme. Senin ifade özgürlüğünü aldı elinden bu halk! Bir kelime yazmaya hakkın yok. Alçak adam! Çeneni kapat otur!"

İŞTE EBUSELEME GÜLEN'İN YENİ PAYLAŞIMLARI

Heyetteki 2-3 temiz adamdan birisin Saffet abi. Korkma bu cevdetten. yeter diyin bu hocamızı 20 yıldır kumpasa alanlara. Ne etmediğiniz büyü kaldı, nede hastalık hırsız cevdet. Katil cevdet, işkenceci cevdet, kapalı kapılar ardında bdsm ci seni

Az önce sevdiğim bir abi geldi çok netim. Klasik feto oyunları ile. Cigerinizi biliyorum ben sizin. Gönder katillerini çakallarını cevdet çetesi. Bana açıp karşılık veremez kimse. 8 yıl sustunuz. 8 hece hakkınız yok

25 yılına çöktünüz hizmetin. Son 25 yıl özeti; türkiye karıştı millet sabretti öldü hapiste. Cevder ve çetesi kral. İnsan utanır ev almaya adiler. Kanser olmadınız. Hizmetin bokları

Siz otuz ben otuz! Ulan! Dökecez tüm bokları ayıklıycaz bu pislikleri içimizden. İlk ben gidicem ulen yeter, yiyormu cevdet aga. Gel gidelim hesap berelim. Hapiste jop vardır. Sen seversin. Barbiyle beraber!

30 sene önce ırzına geçtiğin çocuklar böyle öter işte cevdet aga. Sen 30 ben 30. Ahiretteyiz senle rabbimin huzurunda eşitiz. Keçi! Delikanlı gibi konuşacak o dilin ötecek gammazlayacak seni. Sen var ya sen. Hizmetin 25 yılını gaspettin

Bunlar ailecek jopcu, kırbaçcı! Cevdet aga. Yarın kamp saatiyle aksam 9 da, kampın önünde gel sevişelim jopunu al gel. Siz o kapalı kapılar ardında be ettiler ne planlar oyunlar bilmionuz. Bu cevdet çetesi dandik brader!

40 yıl ne bok yedinizse gördüm oğlum. süzme münafıksınız! Abiler, adiler, Adil’ler. Akıllı olun! 8 saniye yok! 2 gündür gündem yoğundur sizin diyorum, yoo sen çok konuşulmadın toplantıda diyor. İbne 2 gündür bunu konuşmadıysanız ilk ibne sensin! Sevgimi kullanma sana da söverim!

Uslubuma saldıracak olanlar. Bu edepli halim. Siz insanlar ölürken hiçbirşey yapmadınız. Çağ kebabı yediniz kampta. Boğazınıza dursun! Abiler uyursanız Allah sizin belanızı versin! Saniyeniz yok millet ölüyor. 8 sene sustuk. Uyuyan alçaktır!

Ayıklıycaz sizi tek tek. Yeter! Kim darbeciyse, katilse, hırsızsa çıksın ortaya! Mözcana girmiyoruz bile daha cevdetteyiz ha! Daha barbi var! Ekrem var! Çakma gazeteci çok bizde. Satılık kalemler. Ayıklayın bunları abiler! Uyku yok size!

Beni de suça alet ettiniz adiler. Çıkın açıklayın darbecilerinizi! Haramzadelerinizi! Ulan Türkiyede işlettiğiniz suçlar yetmedi, Amerikan topraklarında suç işlettiniz bana! Herşeyi döktük oğlum bizde daşak var. Cevdet tartını al da gel yarın. Katil işkenceci seni.

hapis altında zulüm var diyenler evet vardır ama siz cemaatteki zulumlere niye ses çıkarmadınız! Herşeyi konuşacaz. Pardon herşeyi zaten konuştuk namuslu gazetecilerle. Allahtan 3-5 gazeteci kaldı. Ekrem git de Ahmet donmez önder abi sana daşak versin bir kilo! Çaycı eko!

Darbe Tuzakmıydı ne boktu bilmem! çıkın açıklayın! Ben de ekipteydim adiler! Çıkın açıklayın! Yarın geliyorum o kampa. Saat 9 cevdet! Ekrem! Alayınızı bekliyorum. Hesap soracaz sizden katiller! Derin devlet yok, derin hizmet var agalar! Tartınızı alın gelin haramzadeler!

Hocamızın adını batırdınız adiler! Haramzadeler! Derin hizmet pustları sizi. O kampı terkedecek defolup gideceksiniz katiller! Gidin hesabınızı verin lan! Adi Naci sktr git holdingin hesabını ver! Çaldınız bitirdiniz milletin sadakalarını. Çuval çuval taşıttınız bize

Diyalog diye hizmetin parasıyla gavurlara içki ısmarladınız. Ulan cebinden ver parasını ben de içerim adi. Milletin himmetini nasıl içkiye verirsin diyalog altında adi. Millet bileziğini çıkardı verdi. Helal paraları saçtınız savurdunuz haramzadeler. Diyalogcular. Kendinize gelin

Ulan belki vardır ama hidayet abinin hiç arızasını duymadım! Adam delikanlı gibi yattı ulan. Niyeyse bir temiz adamlar hapiste! Bütün ibne abiler darbeden 6 ay önce yurtdışına yerleşmiş bile. Salak mı gitsin yatsın! hocamıza bir 8 yıl daha sülük gibi yapışırsınız dimi

Naci! Dr Ali! Oğlum o asgariden sigortasını yatırıp fazlasını cukkaladığınız işçi emekçiler var ya! Sizi cehenneme tekmeliycekler adiler! Nasıl çaldınız utanmadan adiler! Neye yaradı? Hem çaldığınızla kaldınız hemde milyonların ahını aldınız. Haramzadeler.

Hizmetin çalışmadığı kurumum kalmadı; ulan heryerden bok akıyor. Çıkın temizleyin alçaklar! Kalbiniz durmadı! Çağ kebabı yediniz adiler toplantılarda. Bunlar 8 yıldır çağ kebabı yiyerek toplantı yapıyor kardeşlerim. Bir kilo zayıflamadılar!

Hayatım boyunca Rabbim nolur bu kervanın en arkasından giden ben olayım dedim. Cennetin içine en son giren olayım dedim. Kardeşlerim önden yürüsün! Arkadan çakallar saldırmasın. Onlar göt kollamayı bilmez Rabbim. Ben kahvaltıda çakal yerim. En son girmezsem pustum. Yedirmeyecem!

Satılık kalem Ekrem dumanlı! Bir daha yayına çıkıp da Türk milletinin aklıyla dalga geçme. Senin ifade özgürlüğünü aldı elinden bu halk! Bir kelime yazmaya hakkın yok. Alçak adam! Çeneni kapat otur!

 

Güncellenme Tarihi : 28.5.2024 22:08

İLGİLİ HABERLER