Yaşam
  • 22.3.2010 03:24

ECE GÜRSEL VE EVLİ AŞKININ KONUŞMALARI İNTERNETTE!..

Birlikte olduklarını defalarca yalanlayan manken Ece Gürsel ve müzisyen İsmail Tunçbilek'in ilişkisi Facebook'ta ortaya çıktı. Sitedeki sayfasına güzel mankenle birlikte çekilmiş samimi pozlarını koyan Tunçbilek, profilindeki ilişki durumunu da 'ilişkisi var' olarak güncelledi. Daha önce, İstanbul gece hayatında sık sık birlikte görüntülendiği Tunçbilek'le sadece arkadaş olduklarını belirten Gürsel, bir albüm projesinde çalıştıklarını söylemişti. İşte Öznur Kaymak'ın haberine göre ikilinin Facebook'taki aşk dolu mesajları:

- İsmail Tunçbilek: O gözler hep bana baksın ve hep bana anlatsın herşeyi. Çünkü ben seninim, sen de benim.
- Ece Gürsel: Sen çölüme yağmur oldun. Sen geceme gündüz oldun. Sen canıma yoldaş oldun. Sen kışıma yorgan oldun. Daha ne denir ki? Hayat arkadaşım.
-İsmail Tunçbilek: Yıllar geçtikçe daha da güzelleşmiş. Daha da başkalaşmış. Canımın canı.

ECE İÇİN EŞİNİ BOŞADI
İsmail Tunçbilek, 5 yıllık eşi Gamze Tunçbilek'ten geçen ay boşanmıştı. Gamze Hanım, 'Eşimi Ece gibi rezil bir kadına kaptırdım. Ben gözyaşı dökerken Ece rahat uyuyabilecek mi?' diyerek ünlü mankene ateş püskürmüştü.

Ancak güzel manken pazar günü verdiği roğpörtajda 'Evliliğim Ece yüzünden bitti' açıklamasına veryansın etti. Gürsel, 'Biz İsmail Bey'le aynı stüdyo içerisinde 8 aydır çalışıyoruz. ismail Bey'le aramızda gönül bağı yok. Beş senedir benim dostum. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor, tabi ki aşk dedikoduları çıkacak. Ama aşk var derseniz yok! Müziğine son derece güvendiğim bir isim. Kendisine albümümü teslim ettim. Her şey onun elinden geçiyor. Aşk olsa elele dolaşırız. Boşandı yani öyle bir şey olsa çıkar dolaşırız ve söyleriz' diye konuştu

(medyafaresi)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 09:29

İLGİLİ HABERLER