KAYNAK : Haber Vitrini
BÜLENT AYDEMİR
ANKARA - Başbakan Bülent Ecevit'in rahatsızlığı sırasında kullandığı minübüs, içinde yapılacak yeni düzenlemler için İstanbul'a gönderildi. Ecevit bu nedenle bir süre partiye ait beyaz minübüsü kullanacak.
Başbakan Bülent Ecevit'in omurgasındaki rahatsızlık nedeniyle kullandığı Başbakanlığa ait siyah minübüsün, Ecevit'in daha rahat edebilmesi için yeniden düzenleneceğini İHA duyurmuştu. Başbakanlık Resmi Konutu'na gelen biri bayan ve iki teknik uzman, Ecevit'in minübüsünü incelemiş ve eksiklikleri tespit etmişti.
Ecevit'in minübüsü kendi isteği ve uzmanların önerisi doğrultusunda yeniden düzenlenmek üzere İstanbul'a gönderildi. Başbakan Bülent Ecevit, Başbakanlığa ait minübüs dönene kadar DSP'ye ait Ford marka minübüsü kullanacak.
Ecevit, bugün Metin Toker için Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen törene bu beyaz minübüsle geldi. Ecevit'in İstanbul'a gönderilen minüsünün sarsıntıyı daha aza indirgemek amacıyla amortisörlerinin ve lastiklerinin değişeceği, koltuklarının da rahat ve ortopedik duruma getirileceği, klimasının yenileneceği ve hidrolik basamağının daha hassas duruma getirileceği öğrenildi. Ecevit'in bu minübüsü gezilerde kullanacağı belirtildi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 17:29