Ekmeği bölüştüğü 2 kardeşini öldüren zanlı yakalandı

2 dk okuma
Ekmeği bölüştüğü 2 kardeşini öldüren zanlı yakalandı

Hızlı Özet

Olay, sabah saat 08.30 sıralarında Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde devam eden bir inşaatta meydana geldi.






Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, inşaatta duvar ustası olarak birlikte çalıştığı iki kardeşini defalarca ateş ederek öldüren zanlı yakalandı. Katilin kardeşlerini arayarak “Bugün işe gelmeyeceğim” dedikten sonra, silahla inşaata gelip çalışmakta olan kardeşlerini öldürdüğü ortaya çıktı.




Olay, sabah saat 08.30 sıralarında Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde devam eden bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; devam eden inşaatta duvar ustası olarak çalışan Doğan Akbay (37), birlikte çalıştığı kardeşleri Hamza (39) ve Ümit (35) Akbay'ı telefonla arayarak rahatsızlığından dolayı bugün işe gelemeyeceğini iletti. Bunun üzerine iki kardeş, beraber inşaata gelerek çalışmaya başladı. Bir süre sonra elindeki silahla inşaata gelen Doğan Akbay, kardeşlerinin duvar örmekte olduğu 3. kata çıktı. Kendilerine harç yapımında yardımcı olan amelenin gözü önünde iki kardeşine 4 el ateş eden Doğan Akbay, suç aletiyle birlikte inşaattan kaçtı.




 





Ağır yaralanan Hamza ve Ümit Akbay, kanlar içinde yere yığılırken, kavgaya şahit olan işçi 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İnşaata gelen sağlık ekipleri, iki kardeşin de göğüs bölgelerine isabet eden kurşunlar nedeniyle hayatlarını kaybettiğini belirledi. Acı haberin ardından inşaata yakın bir noktaya yaşayan kardeşlerin yakınları bölgeye geldi. Sinir krizi geçiren aile fertleri güçlükle sakinleştirilirken, baba Kasım Akbay'ın feryatları yürekleri dağladı.







İki kardeşin ölümüyle sonuçlanan cinayetin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Firari cinayet zanlısı kardeş, polisin takibi sonucu suç aletiyle birlikte kısa sürede yakalandı. Kardeşlerin arasında bir süredir aile içi tartışmaların yaşandığı iddia edildi. Hayatlarını kaybeden Hamza ve Ümit Akbay'ın cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı.



Öte yandan, ekmek parası için aynı inşaatta çalıştıkları kardeşleri tarafından öldürülen Hamza ve Ümit Akbay'ın evli, cinayet zanlısı Doğan Akbay'ın ise bekar olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.





Mehmet Barlas - Fadıl Pişkin - Eren Elyesa Polat





Bu haber 851 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var
Asayiş

Bakan Gürlek: Yazıcıoğlu soruşturmasında FETÖ’nün karanlık izleri var

Adalet Bakanı Akın Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma ile ilgili 19 kişinin tutuklandığını, 8 kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildiğini duyurdu. Bakan Gürlek, "Soruşturmanın ucu nereye uzanırsa uzansın, devletimiz hukuk içinde sonuna kadar gidecektir. Hiçbir şüphenin cevapsız bırakılmasına, hiçbir örgütlü yapının milletimizin adalet beklentisinin önüne geçmesine müsaade edilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Habervitrini14776 Görüntüleme
Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi
Asayiş

Haluk Levent’ten ‘borç ilişkisi’ kılıfı! 90 milyon TL iddiasına 'Yalan' dedi

Vatandaşların depremzedeler için yaptığı bağışları kumar masalarında heba eden, milyonlarca lirayı bahiste kaybeden, "Borsada işlem yapmak gibi pis bir zaafım var" diyerek kendini savunan AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Sevda Kurt’un ‘Evlilik vaadi ile kandırıldım’ iddiasına cevap verdi. 2 belge paylaşan Levent, aralarındakinin borç ilişkisi olduğunu öne sürerek “MASAK raporları bunu doğrulamakta” dedi.

Habervitrini12206 Görüntüleme
Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!
Asayiş

Narin Güran davasında Yargıtay'dan Nevzat Bahtiyar hakkında karar!

Narin Güran cinayetinde 17 yıl hapis cezasına çarptırılan Nevzat Bahtiyar dosyasında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görüşünü açıkladı. Hazırlanan tebliğnamede, Bahtiyar'a verilen cezanın hukuka uygun olduğu belirtilerek hükmün onanması istendi.

Habervitrini14480 Görüntüleme
Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında tutuklanan albay ve eşinin ifadeleri ortaya çıktı
Asayiş

Muhsin Yazıcıoğlu dosyasında tutuklanan albay ve eşinin ifadeleri ortaya çıktı

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin soruşturmada tutuklanan emekli albay Ali Armağan ile eşi Şerife Armağan'ın ifadeleri ortaya çıktı. Armağan, kaza günü uçuşuna ilişkin iddiaları reddederken, Adil Öksüz ve Kemal Batmaz'la bağlantısı olduğu yönündeki suçlamaları da kabul etmedi.

Habervitrini11826 Görüntüleme