Gündem
  • 25.7.2021 11:19

El Bab şehitlerine veda

Kahramanlara veda! El Bab şehitleri memleketlerinde toprağa verilecek..

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde kirpi aracına teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güney ve İstihkam Sözleşmeli Er Emrah Arslan memleketlerine uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Fatih Güney ve Sözleşmeli Er Emrah Arslan, Gaziantep Havalimanında düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı Halil Osma, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya ile protokol mensupları katıldı. Şehitlerin cenazeleri İstiklal Marşının okunması, saygı duruşu ve Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar'ın yaptığı duanın ardından memleketlerine gönderildi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2 askerimizin şehit olduğu bildirildi. Açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracımıza teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 arkadaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

"ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ"

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Fırat Kalkanı bölgesindeki bir kirpi aracımıza teröristler tarafından yapılan saldırıda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 arkadaşımız da yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Kirpi aracımıza yönelik gerçekleşen saldırı sonrası bölgedeki terör hedefleri belirlenerek derhal ateş altına alınmış ve etkili şekilde vurulmuştur. Terör mevzilerine yönelik cezalandırma atışlarımız sürmektedir. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız" ifadelerine yer verildi.

Güncellenme Tarihi : 25.7.2021 11:22

İLGİLİ HABERLER