Asayiş
  • 2.4.2023 16:43

Elazığ’da ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Katliamın nedeni ortaya çıktı

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde kan donduran bir olay meydana gelmişti. Öğretmen Hüseyin Fırat, aile üyesi 5 kişiyi pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili yürütülen soruşturma devam ederken, katliamın sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar…

Elazığ'da öğretmen Hüseyin Fırat'ın, tartıştığı babası, annesi ve ikisi engelli 3 kardeşini pompalı tüfekle öldürüp intihar ettiği olayın detaylarına ortaya çıktı.

Elazığ’da ailesinden 5 kişiyi öldürüp intihar etmişti! Katliamın nedeni ortaya çıktı

Alacakaya ilçesinde Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu'nda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hüseyin Fırat (30), iddiaya göre kumarda yüklü miktarda borçlandı.Kripto para piyasası ve borsada da alım satım işlemleri yapan Fırat, büyük miktarda para kaybetti.Borçlarını ödeyemez hale gelen Fırat, önceki gün Elazığ merkezdeki Salıbaba Mahallesi'nde yaşayan ailesinin yanına gelerek, babası Cumali Fırat'tan para istedi.
Ancak babası para vermeyi reddetti.

TOPRAĞA VERİLDİLER
Bunun üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkaran Hüseyin Fırat, babası Cumali Fırat, annesi Zeynep Fırat, kardeşi Remziye Fırat ve engelli kardeşleri Yusuf Fırat ve Mesut Fırat'ı öldürdü.

Ardından da aynı silahla intihar etti.

Doğalgaz kaçağı ihbarı üzerine eve gelen polis ve itfaiye ekipleri 6 kişiyi kafalarından vurulmuş halde buldu.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 2.4.2023 16:51

İLGİLİ HABERLER