Spor
  • 25.1.2014 17:57

Elazığspor 3 isimle sözleşme imzaladı

Elazığspor, devre arasında 3 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Elazığspor’a transfer olan Franco Dario Cangele, Ongjen Vranjes, Tanju Kayhan ve antrenör Stjepan Tomas için imza töreni düzenlendi. İmza törenine Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve futbolcular katıldı. İmza öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Öztürk, “Bir kaç gün içerisinde inşallah 1 veya 2 yabancı futbolcuyu daha Elazığpspor’a kazandırmayı düşünüyoruz. Takımımıza ve Elazığımıza hayırlı olsun. Alanzinho ile ilgili de kendisiyle İstanbul’da görüştük. Düşünüp karar verecek. Sanıyorum birkaç güne bize kesin sonucu bildirirler” dedi.
Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk sözleşme imzalayan futbolcuların çok değerli arkadaşları olduğunu söyledi. Buruk, “Uzun araştırmalar neticesinde karar verdiğimiz transferlerdir. Son dönemlerde oyun ve skor anlamında iyi gidiyoruz. Yeni takviyelerle takımımız çok daha güçlü olacak” diye konuştu.
Elazığ TSO Başkanı Şekerdağ da konuşmasında yeni transferlerin Elazığspor’a katkı sağlayacağına inandığını kaydederek, Elazığspor’a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

FUTBOLCULAR TAKIMIN YÜKSELİŞE GEÇECEĞİNE İNANIYOR
Yeni transferler Cangele, Vranjes ve Tanju Kayhan da Elazığspor’a geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, takımın hak ettiği yerde olmadığını, ikinci yarının başlamasıyla birlikte takımın galibiyetlerine katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Antrenör yardımcılığı görevine getirilen Fenerbahçe ve Galatasaray’ın başarılı savunma oyuncusu Thomas da Elazığspor’un başarısı için çalışacağını ifade etti.
Yapılan konuşmaların ardından Franco Dario Cangele 1,5 yıllık, Ognjen Vranjes 2,5 yıllık ve Tanju Kayhan ise kiralık statüsünde sezon sonuna kadar kendilerini Elazığsporlu yapan sözleşmeyi imzalandı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:12

İLGİLİ HABERLER