Asayiş
  • 17.4.2025 17:49

Elbise dolabında uyuşturucu yetiştiren öğretmen polisleri şok etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sınıf öğretmenliği yapan şahsın, evinde Hint keneviri yetiştirdiği iddiası üzerine ekipler harekete geçti. Şüphelinin evinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu ve uyuşturucu yapımında kullanılan aparatlar ele geçirilirken, şahıs gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ile Bodrum Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Kızılağaç Mahallesi'nde, sınıf öğretmeni B.C.'nin evinde Hint keneviri yetiştirdiği bilgisini aldı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, dün harekete geçen ekipler, şüphelinin adresine operasyon düzenledi. Özel eğitimli narkotik köpeğinin de kullanıldığı aramada, şüphelinin evindeki elbise dolabında, özel düzenekle Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi.

Aramalarda 9 kök Hint keneviri, uyuşturucu öğütme aparatı, 35 kenevir ve skunk tohumu, 8 litre zirai ilaç ve gübre ile uyuşturucu yetiştirmede kullanılan aparatlar ele geçirildi. B.C., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 17.4.2025 17:55

İLGİLİ HABERLER