Yaşam
  • 11.3.2017 12:10

Emrah Karaduman'ı Aleyna Tilki için bıçaklamış

Besteci ve Aranjör Emrah Karaduman dün akşam şoförü ile birlikte bıçaklı saldırıya uğramış, ilk gelen haberlerde Karaduman'ın durumunun ağır olduğu belirtilmişti. Bu haberin ardından birlikte düet yaptığı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Karaduman'ı hastanede ziyaret eden Tilki, ünlü müzisyenin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Bu arada saldırgan kısa sürede yakalandı. Saldırganın, Aleyna Tilki'ye platonik olarak aşık olduğu ve bu nedenle Karaduman'ı bıçakladığını söylediği öne sürüldü.

Emrah Karaduman'ı bıçaklayan saldırgan: 'Aleyna'ya platonik aşığım, ondan bıçakladım'

Tilki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, çok üzücü bir olay yaşandığına dikkat çekti. Tilki, “Arkadaşlar çok üzücü bir olay yaşadık. Ama Allah’a şükürler olsun ki çok ucuz atlattık. Gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. Şuanda verebileceğim bilgi budur. Bir de adli bir olay olduğundan çok da fazla konuşmanın, irdelemenin uygun olmadığını düşünüyorum. Çok çok iyiyiz, hiçbir sorunu yok” dedi.

Emrah Karadumanı bıçaklayan saldırgan: Aleynaya platonik aşığım, ondan bıçakladım

“İYİ OLDUĞUNU ONAYLAYAN HAREKETLERİ VARDI"

Bir gazetecinin, ‘görüşebildiniz mi?’ sorusuna ise Tilki, şöyle cevap verdi:

“İyi olduğunu onaylayan hareketleri vardı. Zaten şuuru, bilinci her şeyi açık. Çok iyi bir durumdayız, hiçbir şey yok.”

Konser vermek için Eskişehir’e gelen Emrah Karaduman (30), gece saatlerinde şoförüyle beraber etkinliğin yapılacağı gece kulübüne girerken bıçaklı saldırıya uğramıştı.

SALDIRGAN: ALEYNA TİLKİ’YE PLATONİK AŞIĞIM, O YÜZDEN BIÇAKLADIM"

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren E.D. (33) isimli şahsın da polisin yaptığı operasyonla yakalandığı öğrenildi. Saldırganın ilk ifadesinde, "Aleyna Tilki’ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım" dediği öne sürüldü.

AMELİYATTAN ÇIKTI, DURUMU İYİYE GİDİYOR

Karaduman’ın kaldırıldığı ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ameliyata alındı. Karaduman’ın ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

 

ALEYNA TİLKİ'DEN TWITTER'DA AÇIKLAMA

Karaduman ile 'Cevapsız Çınlama' şarkısında düet yapan Aleyna Tilki, Hayati tehlikesinin bulunduğu iddia edilen Karaduman'ın sağlık durumuna dair Twitter'da açıklama yaptı.

Aleyna Tilki‏, Emrah Karaduman hakkında gelen haberlere attığı tweet ile cevap verdi:
'Arkadaşlar her şey yolunda. Haberlerdeki abartılara inanmayın. Emrah'ın sağlık durumu gayet yerinde'

 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2017 12:20

İLGİLİ HABERLER