Spor
  • 12.4.2017 16:10

Emre Belözoğlu'ndan kahkaha açıklaması geldi

Emre Belözoğlu, statta Şampiyonlar Ligi müziği çaldığı için değil arkadaşının esprisine güldüğünü söyledi.

 Galatasaray karşısında alınan 4-0'lık galibiyette büyük pay sahibi olan ve oynadığı futbolla alkış alan Emre Belözoğlu, kardeşi Bihter Belözoğlu ve ortağı Merve Yılmaz'ın mağaza açılışında açıklamalarda bulundu.

SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

Çok iyi bir takım olduklarını ifade eden tecrübeli oyuncu, “Şampiyonlar Ligi hedefimiz var ve Galatasaray'a karşı çok iyi oynadık. Biz çok iyi bir takımız, bunu gösterdik. 5 puanlık fark var ama sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Şampiyonluk şansımız var ve elimizden geldiğince son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Maçtan sonra da söylediğim gibi çok iyi mücadele ediyoruz, baskılı futbol oynuyoruz ve son ana kadar kovalıyoruz. Galatasaray karşısında aldığımız galibiyetle ligde bulunduğumuz yeri de hak ettiğimizi gösterdik” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞIMIN ESPRİSİNE GÜLDÜM

Galatasaray karşılaşmasının ardından kahkaha atmasına sosyal medyada gösterilen tepkiyle ilgili olarak da konuşan Emre Belözoğlu, “Benim kahkahamın skorla hiç bir ilgisi yok. Yanımdaki takım arkadaşım bana bir espri yaptı ben de ona kahkaha attım. Ama bunun yanlış anlaşılmasına üzüldüm. Ben hiç bir camiaya karşı böyle bir harekette bulunmam. Hele ki Galatasaray camiasına karşı asla böyle bir hareketim olamaz. Bunu çok yanlış yerlere çektiler. Orada alınan skorla ilgili olarak herhangi bir yorum yapmadım ve herhangi bir harekette bulunmadım. Dediğim gibi, takım arkadaşım bir espri yaptı ve ben buna güldüm” açıklamasını yaptı.

Güncellenme Tarihi : 12.4.2017 16:12

İLGİLİ HABERLER