EMRE GÖKHAN'A SALDIRDI AYKUT ÇİLEDEN ÇIKTI!..
Gökhan'ın kendisi yerine başkasına pas vermesine sinirlenen Emre, milli futbolcunun üstüne yürüdü.Bir türlü öfkesi dinmeyen Emre'yi takım arkadaşları zor sakinleştirdi.Olanları kenardan izleyen Aykut çileden çıktı.
Gökhan, hakeme itiraz etmemesini isteyince Emre'den bu küfrü işitti. Gökhan, 'Ne oluyor' dedi. Belözoğlu'nun 'Terbiyesiz çek git' sözü üzerine de Gökhan'dan 'A..na korum' geldi!..
F.Bahçeli iki futbolcu, Eskişehir maçında sahanın ortasında küfürleşti. Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül, Hırvatistan maçında başladıkları ağız dalaşını dün akşam küfürleşme noktasına getirdi. Karşılaşmanın 63. dakikası oynanırken Emre Belözoğlu, hakeme yine itiraz etti. Gökhan, 'Abi yeter artık, itirazı bırak' dedi. Emre'nin bu sözlere tepkisi çok sert oldu: 'Yavşak yürü git lan, yürü git lan...' Gökhan Gönül, şaşırdı 'Ne oluyor abi?' dedi. Emre, bunun üzerine 'Terbiyesiz çek git' diyerek Gökhan'ı tersledi.
GÖKHAN da bu küfür üzerine çıldırdı, 'Senin a..na korum' diye karşılık verdi. İki milli futbolcu arasındaki küfürleşmeye Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın tepkisi ise sert oldu. Kocaman, saha kenarına gelip 'Ne yapıyorsunuz siz' diye bağırdı.
MAÇIN 1. dakikasından itibaren hakeme itirazda bulunan Emre, sonunda sarı kartla cezalandırıldı. Kocaman da Emre'yi çıkarttı. Tecrübeli futbolcu, saha içinde sürekli mücadele ettiği Alper'in yanına gidip, elini sıktıktan sonra oyun alanını terk etti. Gökhan ile Emre aralarındaki kavgayı soyunma odasına taşmadı.
HEMEN hemen her maç rakip futbolcularla tartışan Emre Belözoğlu’nun hedefinde bu kez takım arkadaşı Gökhan Gönül vardı. Milli sağ bekin 4 Eskişehirli’nin arasına girdiği bir pozisyon sonrası top kaybetmesine kızan Emre, “Ne yapıyorsun?” diyerek arkadaşına tepki gösterdi. Neye uğradığını şaşıran Gökhan Gönül “Hata yapmaya hakkımız yok mu?” deyince de kızılca kıyamet koptu. Bir hayli sinirlenen Belözoğlu ilk önce takım arkadaşına küfretti. Bunun üzerine Gökhan, ‘Abi ben ne yaptım ki?’ sözleriyle kendisini savunmaya çalışsa da Emre, arkadaşının üzerine yürüyerek “Hadi git lan” dedi. Bu gerginliği yayıncı kuruluş Lig TV anbean ekrana taşıdı.
DİREKT SOYUNMA ODASINA
-KARŞILAŞMANIN 63. dakikadasında yaşanan bu tatsız olay, maçı kenardan izleyen teknik direktör Aykut Kocaman’ı da çılgına çevirdi. Yedek kulübesinden saha içine bağıran ve Emre’ye elleriyle ‘sus’ işareti yapan başarılı teknik adam, kavganın faturasını Türkiye’nin en tecrübeli yerli futbolcularının başında gelen Emre’ye kesti.
-SON saniyeye kadar çekişmeli geçen maçın 80. dakikasından sonra agresifliğini daha da artıran Emre’nin bu hareketlerine daha fazla duyarsız kalamayan Aykut hoca, hakem Özkalfa’ya itiraz edip gereksiz yere sert sarı kart gören Belözoğlu’nu kenara aldı.
-TAKIMIN 2. kaptanının kızarma ihtimalini de göz önünde bulunduran Kocaman, 87. dakikada Özer’i oyuna dahil etti. Bu hamleyle tartışma yüzünden çok kızdığı Emre’ye ‘Patron benim’ mesajını verirken, milli yıldız da bu değişikliğin ardından yedek kulübesine oturmadı ve izin alarak soyunma odasının yolunu tuttu.
Sinirlenen Uğur izinsiz gitti
-EN son 657 gün önce oynanan Sivasspor maçında 11’de sahaya çıkan Uğur Boral, kendisine tanınan şansı iyi kullanamadı. Etkisiz futboluyla dikkat çeken tecrübeli sol kanat, hocası Aykut Kocaman’ın Stoch’u oyuna almasıyla adeta köpürdü.
-EL-kol hareketleriyle hocasına olan tepkisini gösteren Uğur Boral, teknik heyetten izin almadan direkt soyunma odasının yolunu tuttu.