Spor
  • 29.3.2023 23:55

Emre Mor’un yeni adresi belli oldu!

Jorge Jesus yönetiminde yoluna devam eden Fenerbahçe, Süper Lig'de 54 puanla lider Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'ya elendikten sonra yönünü tamamen Süper Lig'e çeviren sarı-lacivertli ekip, şampiyonluk hesapları yapıyor. Bir yandan da transferde flaş gelişmeler yaşayan Kanarya, birçok oyuncusuna gelen önemli teklifleri değerlendirme aşamasına aldı. Bu süreçte kimsenin beklemediği bir ayrılık da gerçekleşebilir. Jorge Jesus'un gizli prensi Emre Mor'un yeni takımını İtalyan basını duyurdu. 

Fenerbahçe'nin 2 milyon euroya kadrosuna kattığı milli futbolcunun, sezon sonunda Serie A'ya gideceği söylendi.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Emre Mor'a Bologna talip oldu.Bir süredir Miha Zajc'ın da peşinde koşan Serie A temsilcisinin asıl hedefinin Emre Mor olduğu ve oyuncuyla yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedildiği belirtildi.

EMRE MOR ROTASINI YENİDEN AVRUPA'YA KIRDI

Fatih Karagümrük sonrası Fenerbahçe'de de çıkışını sürdüren Emre Mor yeniden Avrupa'da forma giymenin hesaplarını yapıyor.

31 MAÇTA 7 GOLE KATKI

Jesus'un en önemli hamle oyuncularından biri olan Emre Mor bu sezon tüm kulvarlarda 31 maça çıktı ve 4 gol, 3 asistlik katkı verdi.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2023 23:56

İLGİLİ HABERLER