Spor
  • 31.1.2024 12:56

Emre Mor ve Kent teklifi reddetti

Transferde son dakika haberleri! Süper Lig'de şampiyonluk heyecanı tüm hızıyla devam ederken, üst üste gelen transfer haberleri ortalığı yangın yerine çevirdi. Transfer görüşmesi yapılanlar, ayrılacak olanlar ve gelen teklifler... İşte günün diğer öne çıkan bomba transfer haberleri... 

EROL BULUT YÖNETİMİNDEKİ CARDİFF, RYAN KENT'İN PEŞİNDE
Erol Bulut yönetimindeki İngiltere Championship ekibi Cardiff, Fenerbahçe'den Ryan Kent'i transfer etmek için devreye girdi.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, ligde son 3 maçta kadroya almadığı Ryan Kent'i takımda düşünmediğini net şekilde gösterdi. Hull City, görüşmelerdeki tavrından dolayı İngiliz oyuncunun transferinden vazgeçmişti.

27 yaşındaki kanat için Erol Bulut’un çalıştırdığı Cardiff’in devreye girdiği öğrenildi. Bordo-Mavili ekip, Kent ve menajeriyle görüşmelere başladı. Hırvat devi Dinamo Zagreb de İngiliz oyuncuyla ilgileniyor.

Orta sahaya yerli bir takviye yapmak isteyen yönetim İsmail Kartal'ın da onayıyla harekete geçti ve Süper Lig'de forma giyen oyuncu için yeni bir teklif hazırladı.  Başakşehir'de bu sezon 23 lig maçının 22'sinde forma giyen Berkay Özcan, gündemin ilk sırasına alındı.

EMRE MOR VE KENT BAŞAKŞEHİR’İ REDDETTİ

Sarı-lacivertli yönetim, turuncu-lacivertlilerin kapısını çaldı ve "Emre Mor ile Ryan Kent'i verirseniz, Berkay'ı alabilirsiniz" cevabıyla karşılaştı. Bunun üzerine F.Bahçe yönetimi, iki oyuncuyla durumu değerlendirdi. Kent, "Ayrılmak istemiyorum" derken Emre Mor da "Ben Karagümrük'e gideceğim" yanıtını verdi.

Bu gelişmeler sonrası Fenerbahçe yönetimi, Berkay Özcan için yeni bir teklif hazırlığı yapmaya başladı. Bu sezon ligde 22 maçta forma giyen Berkay Özcan'ın sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Oyuncunun piyasa değeri 4.2 milyon Euro.

Güncellenme Tarihi : 31.1.2024 12:57

İLGİLİ HABERLER