Emre Uslu haininin Sedat Peker sözleri olay oldu!

••1 dk okuma
Emre Uslu haininin Sedat Peker sözleri olay oldu!

Hızlı Özet

“Bu durum sadece muhaliflerle de sınırlı kalmıyor. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde bulunan FETÖ'cü hainlerde hesaplarından Sedat Peker'in kullandığı ifadelere sahip çıkıp kara propaganda yapıyor.”







Birleşik Arap Emirlikleri'nden çektiği videolarla çeşitli iddialar ortaya atan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili firari FETÖ'cü Emre Uslu açıklama yaptı.






Birleşik Arap Emirlikleri'ne sığınan ve oradan çektiği videolarla çeşitli iddialarda bulunan mafya lideri Sedat Peker'in sözleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında birleşen muhaliflerin gündemini belirliyor.



Bu durum sadece muhaliflerle de sınırlı kalmıyor. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde bulunan FETÖ'cü hainlerde hesaplarından Sedat Peker'in kullandığı ifadelere sahip çıkıp kara propaganda yapıyor.



FETÖ erkenden bilgi mi alıyor?



Algı operasyonları için kullanılan Sedat Peker'in videolarıyla ilgili gazeteci görünümlü vatan haini FETÖ’cü Emre Uslu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.



Uslu paylaşımda; "Şimdiye kadar yaptığın en riskli öngörülerden biri. Umarım yanılırım diyerek şunu şuraya bırakayım. Sedat Peker bir süre video çekemeyecek." ifadelerini kullandı.



Vatan hainin mafya lideriyle ilgili kullandığı bu ifadeler, "Sedat Peker'in video çekip çekmeyeceği haberini FETÖ erkenden mi alıyor?" olarak yorumlandı.





 






Bu haber 1930 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, fon soruşturması kapsamında hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili yürütülecek soruşturma ve incelemenin sağlıklı şekilde ilerletilebilmesi adına yürüttüğü tüm görevlerden istifa ettiğini duyurdu.

Habervitrini15174 Görüntüleme
Özgür Özel’den seçim: İktidar yapamazsam görevi bırakacağım
Gündem

Özgür Özel’den seçim: İktidar yapamazsam görevi bırakacağım

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde Yeni Parti'yi iktidar yapamaması durumunda görevi bırakacağını söyledi. Özel, "Birinci parti yapmazsam o gün görevi bırakacağım" ifadelerini kullandı.

Habervitrini12589 Görüntüleme
AK partili bakan Fatma Betül Sayan Kaya FON'dan 2 milyar 170 milyon lira mı kazandı
Gündem

AK partili bakan Fatma Betül Sayan Kaya FON'dan 2 milyar 170 milyon lira mı kazandı

Fon soruşturması sürerken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ile eşi İlyas Kaya hakkında, yatırdıkları parayı yaklaşık 4 ayda 20 katına çıkardıkları yönünde iddialar ortaya atıldı. Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, konuyla ilgili "Eğer iddialar doğruysa hemen istifası gerekir. İddialar doğru değilse, hemen yalanlamalı ve dava açmalıdır. Hiç kimse makamını kişisel zenginleşme aracı olarak kullanamaz" ifadelerini kullandı.

Habervitrini14969 Görüntüleme
Soykırımcı İsrail propagandası yapan hesaplara erişim engeli
Gündem

Soykırımcı İsrail propagandası yapan hesaplara erişim engeli

İsrail propagandası yapan, milli güvenliği tehdit eden ve sistematik dezenformasyon faaliyetlerinde bulunduğu tespit edilen 93 X (eski adıyla Twitter) hesabına erişim engeli getirildi.

Habervitrini13014 Görüntüleme