İtalya Serie A'da zirve yarışından iyice kopan Inter, San Siro'da konuk ettiği Udinese'ye 2-1 yenilerek iyice dibe vurdu. Milli yıldızlarımız Emre ve Okan'ın forma giymediği maçta Pinzi ve Fava'nın sayılarıyla 2-0 yenik duruma düşen mavi-siyahlılar, Julio Cruz'un 71. dakikadaki golüyle umutlandı ancak başka gol bulamadı.
Emre sakatlığı nedeniyle Mavi-Siyahlılar’ın kadrosunda yer almazken, 18’de bulunan Okan ise forma şansı bulamadı.
ROMA 2 PUAN BIRAKTI
Geçen hafta Juventus’u 4-0’la hezimete uğratan Sarı-Kırmızılılar, sonuncu sıradaki Ancona deplasmanında 2 puan bıraktı. Gaziantep’in UEFA Kupası’ndaki rakibi, dünkü futboluyla temsilcimize umut verdi.
İtalya Ligi’nde geçen hafta Juventus’u 4-0 mağlup ederek son yılların en flaş sonucu elde eden Roma dün Ancona ile 0-0 berabere kalarak, herkesi şaşırttı.
Sarı-Kırmızılılar, bu sezon galibiyeti bulunmayan ve son sıradaki rakibi önünde bir türlü arzuladığı gole ulaşamayınca zirve yarışında ummadığı bir kayıpla karşılaştı. Lecce deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen lider Milan ile aradaki puan farkını 3’e indirme fırsatını tepen Capello’nun öğrencileri, izleyenlere, “Gaziantep bu takımı neden eleyemesin?ö dedirtti.
Lazio alıştı bir kere
İtalya Kupası'nda Milan'ı farklı skorla safdışı eden Lazio ligde de çıkışını sürdürüyor. Başkent ekibi Serie A'da Empoli'yi 3-0'lık skor-la geçmeyi bildi.
Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi Mavi-Beyazlılar Fernando Couto, Zauri ve Jaamp Stam'ın golleriyle kazandı. Öte yandan, Serie A'daki diğer maçta Perugia da, Chievo'ya evinde 2-0 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü. Konuk takımın gollerini Barzagli ve Cossato attı.
Diğer sonuçlar:
Bologna-Modena: 1-1, Brescia-Sampdoria: 1-1, Siena-Parma: 1-2.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 21:38