En acı tatil!..
Antalya'da meydana gelen olayda Manavgat'ta ırmağa giren bir kişi akıntınında etkisi ile boğularak can verdi.
Manavgat'ta serinlemek amacıyla Manavgat Irmağı'na giren bir kişi, boğuldu.
Arkadaşları ile Konya'dan Manavgat'a gelen Orhan Kaplan (27), serinlemek amacıyla ırmağa girdi. Bir süre yüzen Kaplan'ın bir anda akıntıya kapılarak kaybolduğunu gören arkadaşları, jandarmaya haber verdi.
Manavgat Belediyesi itfaiye ekipleri, botla Kaplan'ın kaybolduğu bölgede su üstünde arama yaptı. Yapılan aramalardan sonuç alınamaması üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi dalgıçlarından yardım istendi. Dalgıçların yaptığı aramada, Kaplan'ın cesedi bulundu.
Öte yandan olay yerinin yanında bulunan alanda Sarılar Belediyesi tarafından ırmağa girmenin tehlikeli ve yasak olduğunu belirten uyarı levhalarının olduğu gözlendi.
AA
Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:12