Bilim
  • 16.12.2021 10:56

En Romantik Evlilik Teklifi Mekânları

Evliliğe giden yolu, romantik bir geçişle kutlamaya hazırsanız en romantik mekanlara da göz atmanın tam vakti. Evlilik teklifi mekanları listemizi inceleyerek kritik bir eşiği romantik bir anıya dönüştürebilirsiniz. Organizasyona bağlı kalarak edeceğiniz evlilik teklifi için uygun bir mekan arayışındaysanız Düğünbuketi.com’da organizasyon önerilerini sıraladığımız içerikle mekanlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Organizasyon planınıza bağlı olarak açık ya da kapalı alanlarda ve farklı olanaklara sahip mekanlarda romantik bir evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Türkiye’nin üç büyük şehri olan İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapacağınız planlama öncesinde, evlilik teklifi mekanları fiyat bilgisine de içeriğimizde bulabilirsiniz.

İstanbul Evlilik Teklifi Mekânları

 

Metropol İstanbul, evlilik teklifine en uygun konumlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Farklı evlilik teklifi fikirleri için de oldukça bol seçenek sunan İstanbul evlilik teklifi mekanları; açık kır alanı, kapalı davet salonu, boğaz ve deniz manzaralı alanlarıyla tercih alternatifleri yaratıyor.

Özellikle romantik bir teklif için çeşitli olanakları İstanbul’da rahatlıkla bulabilirsiniz. Evlilik teklifi için mekan önerileri kapsamında ise Beşiktaş, Beykoz, Sarıyer ve Kadıköy ilçeleri öne çıkıyor.

Deniz manzaraları ve kır alanları ile ön planda olan ilçeler, evlilik teklifi için hoş bir ambiyans  yaratarak da istediklerinizi yerine getiriyor. İstanbul’da bir organizasyon planlıyorsanız İstanbul evlilik teklifi mekanları fiyatları hakkında DüğünBuketi.com aracılığıyla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Beşiktaş’ta Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

Beşiktaş ilçesi, Avrupa Yakası’nın en güzide konumlarından biri olarak evlilik teklifine  açık mekanlarıyla da tanınıyor. Sürpriz bir teklif ve sonrasında kutlama için göz atabileceğiniz mekanlar deniz manzarası sunmasının yanında tekne ve yat turu eşliğinde teklifinizi yapabileceğiniz bir olanak da sağlıyor.

Beşiktaş mekanları arasında bulunan Parus Yatching, tekne turuna olanak tanıyan evlilik teklifi konseptini yemekli bir organizasyonla taçlandırıyor. Mekanın yemekli evlilik teklifi fiyatları da hafta içi 100 TL, hafta sonu 150 TL olarak biliniyor. Bir başka deniz ve boğaz manzaralı mekan ise Ada Kalkan oluyor. Mekan, kalabalıktan uzak bir evlilik teklifi planlaması için yat turu da hazırlatıyor. Mekanın yemekli organizasyon fiyatı 150 TL ile 200 TL arasında değişirken kokteylli bir organizasyonda ise fiyat 100 TL ile 150 TL aralığında oluyor.

 

Beykoz’da Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

Farklı ve özgün bir konsept dahilinde evlilik teklifinde bulunabileceğiniz konumlardan biri de Beykoz. Güzel bir akşam yemeği ya da kumsal havasının tüm romantikliği eşliğinde teklifinizi ölümsüz bir hatıraya dönüştürebilirsiniz.

Beykoz’da değerlendirebileceğiniz mekanlardan biri olan Evlilik Teklifi Riva, kumsal veya açık yemek alanında geçerli olan bir konsept tasarlıyor. Mekanın yemekli fiyatları 80 TL’den, kokteyli konsepti ise 50 TL’den başlıyor.

Bir başka mekan olan Hera Restaurant, botanik kır bahçesi eşliğinde şirin bir atmosfer oluşturuyor. Mekanın yemekli ve kokteyli organizasyonları ise 100 TL’den başlıyor.

Paysage Restaurant ise akşam manzarasının tüm güzelliğini içeren bir lokasyonda, boğazı seyrettiriyor. Birbirinden enfes yemekleri barındıran mekan, fiyatları da taleplerinize göre belirliyor. Mekanın evlilik teklifi konseptli fiyatları kokteyli 50 TL’den yemekli ise 80 TL’den başlıyor.

Payitaht Denizcilik, deniz manzarası sunarken romantik bir ana hazırlayan canlı müzik hizmetini de ayrıca sunuyor. Mekanın yat turu içeren uygun fiyatları ise 50 TL’den başlıyor ve isteklerinize göre şekilleniyor.

 

Sarıyer’de Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

Şık restoranları ve tarihi ambiyansı ile öne çıkan Sarıyer ilçesi, mekanlarıyla da tercih edeceğiniz lokasyonlar arasında bulunuyor.

Tarih kokan ve doğal güzelliğini muhafaza eden Rumelihisarı İskele Restaurant, geniş bir yeme-içme menüsü ile teklifinizi güzelleştiren detayları paylaşıyor. Mekanın yemekli organizasyonlarında geçerli fiyatları ise 50 TL’den başlıyor.

Sarıyer’de yer alan West 34, konseptli kır bahçesi alanıyla ferah bir ortam yaratıyor. Mekanın kapalı ve açık kır alanında geçerli yemekli fiyatları 130 TL’den başlıyor. İsteğinize bağlı olarak seçebileceğiniz kokteyli organizasyonda ise 60 TL’den başlayan fiyatlar geçerli oluyor.

 

Kadıköy’de Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

İstanbul’da edeceğiniz evlilik teklifini güzelleştiren detaylara sahip yerlerden biri de Kadıköy ilçesidir.  Kadıköy, geniş çaplı davet alanları ve yat turu olanakları ile tam bir evlilik teklifi konseptini harekete geçiriyor.

İlçede yer alan Nessyacting mekanı da boğazda keyifli bir akşam yemeği ve yat turunun en uygun adreslerinden biri olarak biliniyor. Mekanın yemekli organizasyon fiyatları ise 100 TL’den başlıyor.

Kadıköy’ün öne çıkan evlilik teklifi mekanlarından biri de Lotus Yat oluyor. Tekne evlilik teklifi seti kapsamında ikramlar ve çeşitli hizmetler sunuyor. Yemekli yat turu organizasyonlarında fiyat 250 TL’den, kokteyli organizasyonda ise 100’den başlıyor.

Ankara Evlilik Teklifi Mekanları

 

Uygun fiyatları ve birbirinden şık, şirin ve doğal manzaralı mekanlarıyla Başkent Ankara , evlilik teklifi için en uygun bölgelerden biri olarak biliniyor.  Ulaşımı kolay ve butik tarzda tasarlanmış mekanlar, partnerinize edeceğiniz evlilik teklifini de süsleyecek ayrıntılarla hizmet sunuyor.

Ankara evlilik teklifi mekanları kapsamında en uygun adresi bulmak istiyorsanız DüğünBuketi.com organizasyon danışmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

 

Altındağ Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

Ankara Altındağ’da evlilik teklifinin bilinen ilk adreslerinden biri Altın Koru oluyor. Mekan, kır bahçesi alanında ağırladığı çiftler için evlilik teklifi paketi uyguluyor.

Yeşil kır bahçesinin eşliğinde, romantik bir akşam yemeği için mekanın belirlediği fiyat ise 50 TL’den başlıyor.

Yenimahalle Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

Ankara’nın merkezi ilçelerinden biri olan Yenimahalle, evlilik teklifi planınız için istediğinizin ortamı ve organizasyonu da hazırlayabiliyor. Yenimahalle’de kaliteli hizmet anlayışıyla sizi karşılayan mekanlardan biri ise AOÇ Kaşıbeyaz oluyor. Mekanın lezzetli menülerinin fiyatları ise 100 TL’den başlıyor.

Teklifella mekanı ise tamamen evlilik teklifi konseptine özel organizasyonları ile biliniyor. Mekan, teras bahçe ve bungalov ev konseptini uygulayarak teklifinize uygun bir alan yaratıyor. Mekanın farklı konseptli teklif fiyatları ise 900 TL’den başlıyor.

Çankaya Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

Ankara’nın en seçkin ve popüler yerlerinden biri olan Çankaya, evlilik teklifi mekan önerileri için de bol seçenekler sunabiliyor. Çankaya’da yer alan ve nefis bir akşam yemeğine ortam hazırlayan No4 Restaurant, canlı müzik eşliğinde teklif öncesi ve sonrası hoş bir atmosfer yaratıyor. Mekanın geniş menülerinden oluşan yemekli organizasyonları ise 50 TL’den başlıyor.

Düğün Helikopteriise Ankara’da yapılabilecek farklı bir evlilik teklifi organize ediyor. Profesyonel bir ekip dahilinde Ankara semasının keyfini çıkarak teklif anını ölümsüzleştirebilirsiniz.

Butik tarzda restoran hizmeti sunan Niki Restaurant ise romantik bir ana hazırlık için teras alanını ve kış ayı için şömineli bir ortamı hazırlıyor. Mekanın çeşitli ve özgün yemeklerini içeren organizasyon fiyatları ise 50 TL’den başlıyor.

Sürpriz bir teklifi anlamlı kılacak bir evlilik teklifi paketi sunan O Ses Sensin isteğinize bağlı olarak volkan gösterisi, buhar gösterisi ve özel servisleri uyguluyor. Mekanın yemekli organizasyon fiyatları ise 80 TL’den başlıyor.

 

Gölbaşı Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

Ankara’nın en güzel manzaralarına sahip Gölbaşı ilçesi; Mogan Gölü, kaliteli restoranları ve doğa özlemini gideren gezilecek yerleri ile teklif uygun bir bölge olduğunu kanıtlıyor. Gölbaşı’nda öne çıkan mekanlardan biri de Yonca Butik Organizasyon oluyor. Kır evi konseptini uygulayan mekan, doğayla baş başayken teklifinizi edebileceğinizin bir hava yaratıyor.

Restoran ve akşam yemeği kategorisinde ise Kuşkonmaz Restaurant değerlendirebileceğiniz mekanlar arasında bulunuyor. Şık dekorasyonlu kapalı salon ve kır bahçesinde hizmet veren mekanın fiyatları ise 80 TL’den başlıyor.

Evlilik teklifini akşam yemeği organizasyonunda etmek istiyorsanız ise Agopi Balık Restaurant nefis yemekleriyle sizi teklif anına hazırlıyor. Mekanın teraslı davet alanındaki yemekli organizasyon fiyatı ise 50 TL ile 80 TL arasında değişebiliyor.

Mogan Gölü kıyısında, göl manzarası eşliğinde Ankara’daki en güzel evlilik teklifi yerlerinden biri olarak Bizim Çatı öne çıkıyor. Yeşil ve mavi rengin hüküm sürdüğü mekanda, akşam yemeği de daha anlamlı hâle geliyor. Kır ve göl manzaralı mekanın geniş yemeklerinden oluşan organizasyon fiyatları ise 80 TL’den başlıyor.

Mogan Gölü’nü bir konsept dahilinde size izlettiren Mogan Organizasyon, özel evlilik teklifi paketini de eksiksiz yerine getiriyor. Gün doğumu ve batımının en anlam kazandığı yerlerden birinde konumlanan mekan, 150 TL’den başlayan fiyatları uyguluyor.

 

İzmir Evlilik Teklifi Mekanları

Ege’nin en gözde ve büyük ilçelerinden biri olan İzmir; yarattığı olanaklar, hareketli mekanları ve deniz avantajıyla da evlilik tekliflerinin vazgeçilmez adreslerinden biri oluyor.

Romantik bir teklif anına eşlik eden deniz, müzik ve enfes yemekleri ile İzmir’in öne çıkan ilçeleri; Bayraklı, Çeşme, Konak ve Güzelbahçe oluyor. İzmir evlilik teklifi mekanları ile ilgili ayrıntılı bilgi için DüğünBuketi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bayraklı’da Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

İzmir Bayraklı’da bulunan mekanlar, sahil avantajından ve organizasyon çeşitlerinden yararlanarak size güzel bir evlilik teklifi hatırası yaratıyor. Bayraklı ilçesinde konumlanan İdea Organizasyon da evlilik teklifinin tüm detaylarını işleyen bir konsept tasarlıyor. Kumsalda evlilik teklifi ve akşam yemeği organizasyonu, içinizi ısıtacak samimi bir ortam eşliğinde sunuluyor. Firmanın konseptli evlilik teklifi fiyatı ise 1.000 TL’den başlıyor.

Bayraklı’nın organizasyon mekanlarından biri olan Summer Organizasyon da romantik bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Mekan, nefis yemek ve ikramlıklar dışında evlilik teklifi uygun süslemelerle de ortamı önceden hazırlıyor. Profesyonel bir ekibin sunduğu yat turu ve yemekli organizasyon fiyatları ise 80 TL’den başlıyor.

Bir başka mekan önerimiz ise 360 İzmir oluyor. Mekan, şık bir tasarım eşliğinde akşam yemeği olanağı sunarken İzmir manzarasını da eksik etmiyor. Türk ve dünya mutfağını içeren birbirinden özel yemeklerde ise 150 TL’den başlayan fiyatlar uygulanıyor.

 

Çeşme’de Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

İzmir’in en popüler yerlerinden biri olan Çeşme, şık mekanları ve deniz manzaralı organizasyon planlamaları ile evlilik teklifinin ilk adreslerinden biri oluyor. Evlilik teklifinin olmazsa olmazı samimiyeti yaşatmak için ise Sakızlar Park Bungalows mekanı öne çıkıyor. Mekan, şirin bir kır bahçesi tasarımıyla ihtiyacınız olan samimi havası baştan sona yaratıyor. Mekanın sıcak ve samimi ortamında geçerli yemek fiyatları ise 80 TL’den başlıyor.

Breeze Çeşme mekanı ise deniz manzaralıbir konumda, romantik havayı yaşatacak bir ambiyansı eksik etmiyor. Yemekleri ve eğlence odaklı hizmetleriyle öne çıkan mekanın fiyatları ise 80 TL’den başlıyor.

Konak’ta Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

Konak’ta bulunan Symrna Organizasyon, helikopter ya da kumsalda evlilik teklifinin İzmir’deki adreslerinden biri oluyor. Evlilik teklifi konseptini içeren kahvaltı veya yemek sunumlarını da isteklerinize göre hazırlıyor. Başlangıç paketi fiyatı ise 1.000 TL’den başlıyor.

Konak’ta hizmet veren bir başka organizasyon mekanı ise Evlilik Teklif İzmir. Mekan, kişiye özel konsept uygulayarak kumsalda veya teknede istediğiniz evlilik teklifi sunmanıza olanak sağlıyor.

 

Urla’da Bulunan Evlilik Teklifi Mekanları Önerileri

 

İzmir Urla, kır alanları ve istediğinizin evlilik teklifi konseptini uygulayabilecek mekanlarıyla listemizde yer alıyor. Beliz’i Butik da Urla’da evlilik teklifi planlayabileceğiniz en sakin ve nezih yerlerden biri olarak biliniyor. Mekan, havuzlu ve kır bahçeli alanında istediğiniz organizasyon düzenine göre yemeklerini servis ediyor. Mekanın yemekli fiyatları da 200 TL’den başlıyor.

Urla’da bulunan Manejise doğa sever çiftlerin evlilik tekliflerini edebilecekleri bir ortam bahşediyor. Doğayla iç içe bir ortamda canlı müzik ve konseptte özel hazırlanan yemek eşliğinde o romantik bir atmosfer sizi bekliyor.. Mekanın ortalama fiyatları da 300 TL’den başlıyor.

 

Evlilik teklifi mekanları hakkında merak ettiğiniz tüm detayları DüğünBuketi.com sayfalarında bulabilirsiniz. Beğendiğiniz mekanın teklif formunu doldurabilir, ücretsiz danışmanlık hizmetinden yararlanarak rezervasyon yaptırabilirsiniz. Mutluluğunuz daim olsun!

Güncellenme Tarihi : 16.12.2021 10:57

İLGİLİ HABERLER