Gündem
  • 27.2.2015 12:13

Engelli çift ayrı düştü

Engelli çift ayrı düştü - Tıkla İzle

Geçtiğimiz aylarda ‘Birbirlerinin Gözü Ayağı Oldular’ diye haberini yaptığımız Ahmet ve Semra Güçlü çifti, kaymakamlık tarafından verilen kira yardımı kesilince evsiz kaldı. Bu sırada yüzde 81 görme engelli kadın, geçtiğimiz hafta anne oldu. Semra Güçlü, bebeğine bakabilmek için mecburen eşini bırakarak, babasının evine sığındı. İzmir’in Karşıyaka ilçesinde tek başına sokakta kalan Ahmet'i ise, inşaatlarda çalışan bir hayırsever evine aldı. Talihsiz adam, yüzde 34 engelli raporu ile de engelli maaşı alamayınca, yokluk ve yoksuluk içinde kaldı.

YOKSULUN HALİNDEN FAKİR ANLAR

Çaresizliğini anlatacak kelime bulamadığını bildiren Ahmet Güçlü, “Sahipsizim, kimsem yok. Hayırseverlerden yardım bekliyorum. Elin kapısında duruyorum. Ekmek, su, çay hiçbir şey yok. Tek isteğim bu çileden kurtulmak. Eşim de görme özürlü, babası geldi memlekete götürdü, mecburiyetten. Burada kirada oturan bir arkadaşın evine sığındım. Allah razı olsun ondan bana bakıyor, ekmeğimi, suyumu veriyor. Ama ne zamana kadar bu sürer bende bilmiyorum” diyerek hayırseverlere sesini duyurmaya çalıştı.

Geçtiğimiz haftalarda bir bebekleri dünyaya geldiğini anlatan Ahmet Güçlü, maddi yetersizlikler ve sağlık problemi yüzünden hem çocuğuna ve eşine hasret kaldığını sözlerine ekledi.

ABDÜLAZİZ BAYDİLLİ-SİNAN YENİÇERİ

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:53

İLGİLİ HABERLER