Yaşam
  • 11.5.2021 23:19

Engin Akyürek ile Pınar Deniz aşk mı yaşıyor?

KAYNAK : MİLLİYET

Ünlü oyuncu Engin Akyürek'in özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Akyürek'in (39), meslektaşı Pınar Deniz(27) ile aşk yaşadığı konuşuluyor. Gündeme bomba gibi düşen iddia ile ilgili ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

Şimdilerde 'Sefirin Kızı' dizisinde 'Sancar Efe' karakterine hayat veren Engin Akyürek, rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuk performansıyla dünya çapında bir üne sahip.

Ancak yaşadığı aşkların magazin sayfalarını süslediği dönemler de oldu. 'Kara Para Aşk' dizisindeki rol arkadaşlarından Tuvana Türkay'la yaşadığı aşk hariç hiçbirini doğrulamadı.

Son olarak, adı 'Sefirin Kızı' dizisindeki rol arkadaşı Tülin Yazkan'la aşk dedikodularına karışan Engin Akyürek, bu konuda da hiçbir açıklama yapmadı.

AŞK MI YAŞIYORLAR

AŞK MI YAŞIYORLAR?

Engin Akyürek'in (39) yeni aşkının Pınar Deniz(27) olduğu söyleniyor. Ekşi Blog ve Populising gibi magazin sayfalarının iddialarına göre, Engin Akyürek ve Pınar Deniz bir süredir beraber.

Ancak bu aşkla ilgili ne bir görüntü ne de taraflardan bir açıklama var. Yine de, ikilinin hayranları bu iddiaya inandı ve sosyal medyada yorumlar aldı başını gitti.

EVLAT EDİNMEK İSTİYOR

EVLAT EDİNMEK İSTİYOR

Çocukları çok sevdiğini söyleyen oyuncu, “Bence bebek sahibi olmak isteyenlere ehliyet verilmesi gerekiyor. Kalabalıkbir ailede büyüdüm, yalnızlık ne demek, bilmiyorum. Çocukluğumdan beri hep evlat edinmek istiyorum. Umarım bir gün hazır hissettiğimde gerçekleşir” açıklamasında bulunmuştu.

Oyuncu, “Canlandırmak istediğin biri var mı?” sorusuna, “Geçmişe özlemim büyük, sanki bu döneme ait değilmişim gibi... O yüzden dönem işlerini ve geçmişte var olan karakterleri oynamayı çok istiyorum” yanıtını vermişti.

BİRAN DAMLADAN İTİRAF

BİRAN DAMLA'DAN İTİRAF

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Biran Damla Yılmaz, Türkiye'de en beğendiği erkek oyuncunun Engin Akyürek olduğunu ve kendisiyle partner olmak istediğini söyledi.

Kendisi de senaryo yazan Biran Damla, dram türünde yazdığı hikayesinde başrolün oyunculuğuna övgüler yağdırdığı Engin Akyürek olmasını istediğini söyledi. Akyürek'e ulaşmak istediğini de belirten Yılmaz, yakışıklı oyuncuya seslenmeyi de ihmal etmedi.

Güncellenme Tarihi : 11.5.2021 23:44

İLGİLİ HABERLER