Medya
  • 23.7.2021 13:45

Engin Altan Düzyatan paylaştı! Sosyal medyada rekor kırdı

Uyanış Büyük Selçuklu, Teşkilat, Masumlar Apartmanı gibi dizilerle reytingleri alt üst eden TRT’de yeni yapımlar heyecanla bekleniyor.

Foto - Bu yeni yapımlardan biri de Barbaroslar! Yeni sezonda TRT1’in en iddialı dizisi olması beklenen, büyük prodüksiyonla hazırlanan Barbaroslar’dan kesitler gelmeye başlamıştı.

Bu yeni yapımlardan biri de Barbaroslar! Yeni sezonda TRT1’in en iddialı dizisi olması beklenen, büyük prodüksiyonla hazırlanan Barbaroslar’dan kesitler gelmeye başlamıştı.

Foto - Dizinin tanıtım videoları bomba etkisi yaparken, Diriliş Ertuğrul’da boy gösteren Engin Altan Düzyatan’ın yeni imajı dikkat çekti.

Dizinin tanıtım videoları bomba etkisi yaparken, Diriliş Ertuğrul’da boy gösteren Engin Altan Düzyatan’ın yeni imajı dikkat çekti.

Foto - Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis’i konu alacak Barbaroslar’ın Eylül ve Ekim arasında başlayacağı tahmin ediliyor.

Barbaros Hayrettin Paşa ve Oruç Reis’i konu alacak Barbaroslar’ın Eylül ve Ekim arasında başlayacağı tahmin ediliyor.

Foto - Yiğit Özşener, Pelin Akil, Ulaş Tuna Astepe’nin olacağı Barbaroslar dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın set dışında da yaptıkları merak konusu oldu.

Yiğit Özşener, Pelin Akil, Ulaş Tuna Astepe’nin olacağı Barbaroslar dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın set dışında da yaptıkları merak konusu oldu.

Foto - Düzyatan, instagram hesabından deniz temalı paylaşımları ile öne çıktı.

Düzyatan, instagram hesabından deniz temalı paylaşımları ile öne çıktı.

Foto - Yeni imajıyla sosyal medyayı sallayan oyuncu Düzyatan’ın bayram mesajına 400 binin üzerinde beğeni yapıldı.

Yeni imajıyla sosyal medyayı sallayan oyuncu Düzyatan’ın bayram mesajına 400 binin üzerinde beğeni yapıldı.

Güncellenme Tarihi : 24.7.2021 00:09

İLGİLİ HABERLER