Spor
  • 27.5.2023 00:20

Erden Timur transferde çıldırdı...Raphael Guerreiro

Spor Toto Süper Lig'de sezona yeni yönetim ve teknik ekiple başlayan Galatasaray, önümüzdeki hafta MKE Ankaragücü'nü mağlup etmesi durumunda bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Yeni sezon kadro planlamasını erken gelen şampiyonluk ile planlamak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Alman devi Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusunu renklerine katmak için görüşmelere başladı. İşte son dakika Galatasaray transfer haberinin tüm detayları...

Spor Toto Süper Lig'de sezona yeni yönetim ve teknik ekiple başlayan Galatasaray, önümüzdeki hafta MKE Ankaragücü'nü mağlup etmesi durumunda bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. Yeni sezon kadro planlamasını erken gelen şampiyonluk ile planlamak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Alman devi Borussia Dortmund'un yıldız futbolcusunu renklerine katmak için görüşmelere başladı. 

YİNE ŞOVA HAZIRLANIYOR

Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için güçlü bir kadro kurmanın planlarını yapıyor. Cimbom, Şampiyonlar Ligi'ne bir değişiklik olmazsa birinci turdan katılacak.

GÜÇLÜ BİR İSİM ALACAK

Gerekli yerlere takviyeler yapacak olan Galatasaray'da sol beke de güçlü bir isim transfer edilecek.Avrupa'nın üst düzey oyuncuları için zemin yoklamaya başlayan sarı-kırmızılıların listesine giren son isim Raphael Guerreiro oldu.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Borussia Dortmund'la sözleşme yenilemeyen ve takımdan ayrılacağı konuşulan Portekizli oyuncu için Galatasaray'ın menajerleriyle temas kurduğuna dair bilgiler gelmeye başladı.

Almanya'nın önemli gazetelerinden Bild konuya geniş yer ayırırken, "Raphael Guerreiro, Borussia Dortmund'la henüz anlaşamadı ve sezon sonunda vedaya hazırlanıyor."

"Galatasaray'ın yanı sıra Milan, Leeds ve Newcastle United da Guerreiro için devrede... Şu anda takımdan ayrılması olası bir senaryo" diye yazdı. Raphael Guerreiro, 2016 yılında bu yana Borussia Dortmund forması giyiyor.

CİMBOM KESENİN AĞZINI AÇTI

Transfermarkt değeri 20 milyon euro olan Portekizli sol bek, bu sezon 35 karşılaşmaya çıktı. Dortmund'a 5 gol, 14 asistlik katkı yaptı.Galatasaray sözleşmesinin sonuna gelen Guerreiro'yu imza parası ve dolgun bir ücretle ikna etmenin planlarını yapıyor.DORTMUND 12 MİLYON EURO ÖDEDİ

Caen ve Lorient formaları giyen Raphael Guerreiro, 1 Temmuz 2016 tarihinde 12 milyon euro'ya Dortmund'a transfer oldu. Kariyeri boyunca 375 maça çıkarken savunmadaki başarılı futbolunun yanı sıra hücumda da etkili oldu. 50 gol, 60 asist üretti. (Akşam)

Güncellenme Tarihi : 27.5.2023 00:25

İLGİLİ HABERLER