Spor
  • 9.8.2022 12:04

Erden Timur'dan Alexis Sanchez bombası

Erden Timur, transfer konusunda Alexis Sanchez ve Victor Nelsson itirafında bulundu. Timur, transfer görüşmelerinde Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu detayına dikkat çekerek dikkat çeken açıklamalar yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erden Timur, Mertens, Lucas Torreira ile ilgili çarpıcı sözler söylerken, yeni transfer konusunda da Alexis Sanchez ilgili bomba bir itirafta bulundu.

"MERTENS 6 GÜN BİZİ BEKLEDİ"

Erden Timur: "Arda Turan çok büyük Galatasaraylı. Başka tanıdığı bir oyuncu için geldi, Lucas Torreira ile Dries Mertens konusu bitmişti."Mertens 6 gün bizi bekledi. Juventus'tan 5 M€'luk teklifi ben gördüm. Ama kabul etmeme nedeni Napoli'de oynamış olması."

"Lucas gitmeden 2 gün önce, 'ben geliyorum' dedi bizlere. Arsenal, Lucas Torreira için önce 18 milyon euro istedi. En fazla 15'e düşmüştü. 20 gün hiç rakam düşmediler. Bazen çok sabır gerekiyor."

ALEXIS SANCHEZ İTİRAFI

"Alexis Sanchez görüştüğümüz oyunculardan sadece bir tanesi. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Hepsiyle süreç devam ediyor. Herkesin içi rahat olsun. Bu kadar fazla yıldız oyuncunun birçok mevkiye gelmişliği aynı anda yok. Bu böyle devam edecek."

Sarı-kırmızılılar, Mertens ve Torreira sonrası Inter ile yollarını ayırmaya hazırlanan Alexis Sanchez ile transfer görüşmelerine başlamıştı. Bilindiği üzere oyuncu Inter'den ayrıldığını açıklamıştı.

"NELSSON GİTMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"

"Nelsson için teklifler var. Biz kalmasını istiyoruz. Nelsson dün benimle görüştü. Gitmek istediğini söyledi. Önemli noktalara gelmek istediğini ifade etti. Nelsson giderse B planımız da hazır."

 

 

Güncellenme Tarihi : 9.8.2022 12:08

İLGİLİ HABERLER