Spor
  • 11.6.2024 13:25

Erden Timur'dan Galatasaray'a yeşil ışık

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur görevinden ayrılmıştı. Timur, Galatasaray'da yeniden görev alıp almayacağına dair bir televizyon kanalında önemli açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY HABERLERİ | Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur açıklamalarda bulundu. Timur, Galatasaray'a geri dönüş için açık kapı bıraktı.

ERDEN TİMUR: VAKTİ GELİNCE OLUR"

Erden Timur, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada Galatasaray günlerine dair konuşurken "Galatasaray'a geri dönmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna da cevap verdi. Erden Timur yaptığı açıklamada, "Hayattaki en güzel günler ben öyle nitelendiriyorum. Milyonlarca insan yerinde olmak ister. En az 5 milyon kişi yerinde olmak ister. Bu 5 milyon kişinin içinde yüzde 10'u o işi senden daha iyi yapabilecek olsa 500 bin daha iyi yapabilecek insan varken sen orada bulunuyorsun. Çok büyük bir şans herkes için. Kısmet olmanız lazım, çok çabalamanız lazım. Zorlukları var, haksızlıkları var bunlardan daha öte çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar ama o da bir vakti gelince olur. Dünyevi bir amaç olarak edinmek insanın potansiyelini çok küçültücü bir şey." dedi.

Güncellenme Tarihi : 11.6.2024 13:26

İLGİLİ HABERLER