Gündem
  • 23.10.2022 20:34

Erdoğan 6'lı masaya seslendi

Diyarbakır'da toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adeta izdiham oluşturan vatandaşların açtığı pankartları tek tek okudu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'daki maden faciası nedeniyle ertelediği Diyarbakır ziyaretini bugün gerçekleştirdi.

Diyarbakır'a inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, havaalanından otobüs ile TOKİ 1525 konut, 17 iş yeri, bir cami, büyükşehir yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninin gerçekleştirileceği alana gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarının öncesinde Diyarbakırlı vatandaşların coşkusu ile karşılaştı.

Tören alanında adeta izdiham oluşurken Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlar tarafından açılan pankartları tek tek okudu.

"Kürtleri masanıza meze etmeyeceğiz"

"Diyarbakır etrafında bağlar var altılı masa size buradan mesaj var. Sahiplerinize fırsat vermeyeceğiz. Kürtleri masanıza meze etmeyeceğiz." sloganını seslendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

"6'lı masa size buradan mesaj var"

"Bartın'da başlatılan araştırma ve incelemerin ardından olayda kusuru olanlar tespit edilirse onlarla ilgili her türlü işlemi yapacağız.

Pankartlar kalkıyor. Maşallah bu ne coşku. 6'lı masa size buradan mesaj var. Biz Türk'üyle, Kürt'üyle, Gürcü'süyle... Ne diyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız.

"Kalpten kalbe görülmeyen yollar vardır"

Değerli kardeşlerim bir dönem kucaklaşmamızı engellemek için her yolu denediler. Ama bilmiyorlarda ki kalpten kalbe giden görülmeyen yollar vardır. Gerekirse serden, gerekirse candan geçeriz. Ama Diyarbakırlı kardeşlerimizle gönül birliğinden vazgeçmeyiz dedik, yolumuzdan asla dönmedik."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır da 6 lı masaya seslendi #1

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır da 6 lı masaya seslendi #2

 


 

Güncellenme Tarihi : 23.10.2022 19:44

İLGİLİ HABERLER