Gündem
  • 29.3.2023 12:59

Erdoğan : Arefe günü çok büyük bir müjde vereceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyük müjdeyi vereceğiz!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

BAYRAMDAN SONRA İL ZİYARETLERİMİZ BAŞLAYACAK

Depreminin ilk gününden beri depremzedelerimizi yalnız bırakmıyoruz. Bayrama kadar deprem bölgesindeki temel atma ve iftar programlarımız devam edecek. Bayram sonrası ise il ziyaretlerimiz başlayacak. Buradan depremzede kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Seçim gündemiyle ilgili değişen gündemle sizin ihtiyaçlarınızı unutturmaya asla izin vermeyeceğiz.

Kalıcı konutların inşasına bir yıl içinde bitecek şekilde hızla devam ediyoruz.

TOGG İÇİN REKOR BAŞVURU

Pazartesi günü TOGG yöneticileri misafirimiz olacak. En başından bu yana 'Yapamazsınız' dedikleri TOGG 177 binin üzerinde ön sipariş aldı. Bu tablo gerçek anlamda ilk yerli otomobilimize milletimizin sahip çıktığını gösteriyor.

Her başarının ardından büyük bir gayret var. Üretilecek ilk TOGG'a talip olduğumuzu söylemiştik. Pazartesi günü aracımızı teslim alacağız.

ÇOK GÜZEL MÜJDELERİMİZ OLACAK

Arefe günü Karadeniz gazının Kilyos işleme tesisine getirdiğimizde milletimize çok güzel müjdelerimiz de olacak. 

ELEKTRİK VE DOĞALGAZA İNDİRİM

Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ve konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde, nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz.

1000 MADENCİ ALINACAK

10 bin madencimiz deprem bölgesinde canla başla çalışarak milletimizin gönlünü kazandı. TTK'ya 1000 madenci alıyoruz.

SEÇİM AÇIKLAMASI

Önceki gün Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. YSK'nın açıklamasına göre benimle birlikte 4 aday bulunuyor. Bu gelişmenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimizin basireti ve ferasetine güveniyoruz. Milletimizin 14 Mayıs'ta ülkesi, kendisi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz. Milletin iradesi yine galip gelecek, Türkiye 20 yıldır sürdürdüğü demokrasi yolculuğunu yine sürdürecek. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse engel olamayacak. Kavgadan, kaostan başka hiçbir vaadi olmayan 7'li koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayacak.

"YALANLARLA MİLLETİMİZİN KAFASININ BULANMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Mitinglerimizde yüksek sesli müzik kullanmayacağız. Muhalefetin aymazlığına rağmen biz taviz vermeyeceğiz. Böyle bir dönemde bile çıkar peşinde koşanlar aitibar etmeyeceğiz. Eleştirilerimizi dillednireceğiz, hadisizliklere gereken cevabı da vereceğiz. Yalanlarla milletimizin kafasının bulandırılmasına müsaade etmeyeceğiz.

PKK ile FETÖ ile diğer terör örgütleri ile, onları üzerimize salan karanlık mahfiller ile yürünen yolun hayra çıkması imkansızdır.

Ekranları başında bizi izleyen milletim öyle inanıyorum ki, bu gerçekleri görüyor ve biliyor. Bunlara 14 Mayıs'ta gereken cevabı da verecektir.

Ana muhalefetin başındaki zat terör örgütünü nasıl tanımlıyor, arkadaşları nasıl tanımlıyor. Yavru muhalefet nasıl tanımlıyor. Biz bunları milletimize teker teker anlatacağız. Başka çare yok. Anlatalım ki, vatandaşlarımız bunların farkına varsın.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2023 13:02

İLGİLİ HABERLER