Gündem
  • 31.5.2023 19:39

Erdoğan Bahçeli ile Külliye'de buluştu.. Yeni Kabine Cumartesi günü açıklanacak, MHP yeni kabinede yer alacak mı?

Başkan Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasında kritik görüşme!
Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ardından çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bugün, görevdeki bakanları son kez Kabine Toplantısı'nda ağırlayan Erdoğan, Cumhur İttifakı'ndaki ortaklarından MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de Külliye'de ağırladı.

BAŞKAN ERDOĞAN, BAHÇELİ'Yİ KABUL ETTİ

Erdoğan ile Bahçeli arasındaki kritik görüşme Külliye'de gerçekleşti. Erdoğan, Bahçeli görüşmesinde seçim zaferinin masaya yatırıldı ve yeni döneme dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede haftasonu açıklanacak olan yeni kabineyle ilgili görüş alış verişi yapıldı. Erdoğan'ın kabinede MHP'li bazı isimlere bakanlık vermesi bekleniyor. Bahçeli ile de bu konuyu ele aldığı öğreniydi.
Bu arada esas önemli konu Süleyman Soylu'nun durumu.
Erdoğan bu dönem Soylu'nun yerine içişlerine yeni bir isim getirecek. Bahçeli'nin öz evladı gibi sevdiği Soylu ile ilgili Bahçeli'nin de görüşünü aldığı belirtildi.
Son Kabine Toplantısına Başkan Erdoğan liderlik etti
Erdoğan Bahçeli ile görüştükten sonra kabineyi topladı.

 Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderlik ettiği Kabine Toplantısı'na Bakanlar Kurulu üyeleri son kez katıldı. Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi öncesi düzenlenen son Kabine Toplantısı'nda geçmiş dönemdeki çalışmalar için Bakanlara teşekkür edildi, yeni döneme dair fikirleri soruldu.

Kabine Toplantısı seçim sonrası ilk kez, yeni dönem öncesi de son kez toplandı. Kabine Toplantısı için birçok siyasi bakan unvanı ile son kez Külliye'de oldu. Kabine Toplantısı sırasında Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu'na geçmiş dönemdeki hizmetleri için teşekkür etti, yeni döneme dair fikirlerini sordu. Veda niteliğindeki Kabine Toplantısı bugün saat 15.30'da başladı. Başkan Erdoğan'ın yeni kabineyi en geç Cumartesi günü açıklaması bekleniyor. İşte Kabine Toplantısı ile ilgili son dakika gelişmeleri...

 

Güncellenme Tarihi : 31.5.2023 20:00

İLGİLİ HABERLER