Gündem
  • 27.3.2023 20:19

Erdoğan : Bay Bay Kemal terör örgütlerinin adayı

Erdoğan "Birilerinin devletin ne yaptığından haberi yok. Bay Kemal 11 tane büyükşehir belediyen var. Büyükşehir belediyelerin buralara ulaştılar mı? AK Partili belediyeler ilk günden beri buradalar. 14 Mayıs'ta bunun hesabını sormaya var mıyız?" dedi. Kılıçdaroğlu'nun terör örgütünün parlamentodaki temsilcileriyle kol kola olduğunu söyledi.

"BAY BAY KEMAL'İ BİLİYORSUNUZ"

Birilerinin, milletin ne yaşadığından, devletin ne yaptığından ve insanlara hangi imkanları sunduğundan habersiz olduğunu belirten Erdoğan, yalan yanlış beyanlarla ortalığın karıştırılmaya çalışıldığını söyledi.

Başkan Erdoğan, şunları kaydetti: "İşte bay bay Kemal'i biliyorsunuz. Bir şey anlatmaya gerek var mı? İşte şu mübarek ramazan ayında yine yalan, yanlış beyanlarla, yalan, yanlış haberlerle ne diyor, 'Biz geleceğiz, geldikten sonra da her şey bedava.' 11 tane büyükşehir belediyen var, senin bu büyükşehir belediyelerin acaba Adıyaman'a ulaştılar mı? Ama AK Parti'nin belediyeleri ilk günden itibaren başkanlarıyla beraber buradalar. Yıllardır afet bölgesinde canhıraş bir şekilde çalışan bakanlarımızın, kurumlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, gönüllülerimizin emeklerini hiçe sayan bu zihniyeti, milletimizin takdirine havale ediyorum. 14 Mayıs'ta bunun hesabını sormaya var mıyız?

"BU SAFSATALARLA KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK"

Bizim, bu safsatalarla kaybedecek vaktimiz yok. İşte sizler de şahitsiniz, pek çok meseleyi aynı anda çözüyor, en önemli ihtiyaç olan kalıcı konutların inşasını da inanılması zor bir hızla başlatıyoruz. İşte bugün temeli atıyoruz, bir yıl içinde 319 bin konutu ve köy evini, altyapısı, kamu binaları, sosyal tesisleri, ticari alanlarıyla birlikte teslim etmekte kararlıyız. Ayrıca 3 bini Adıyaman'da olmak üzere 14 bin 600 küçük sanayi dükkanını da bu süreçte inşa ederek, esnaf ve sanatkarlarımıza, işletmecilerimize teslim edeceğiz. Dünyada bu kadar kısa sürede, böylesine büyük bir konut inşası ancak bizim birikimimiz, tecrübemiz, azmimiz ve kararlılığımızla mümkündür."

Başkan Erdoğan, geçmişte benzer durumlarda yaşanan rezillikleri hatırlatmaya gerek bile duymadığını ifade ederek, "Türkiye, her alanda olduğu gibi, afetlerin yaralarının sarılması hususunda da yeni bir döneme bizimle girmiştir." diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 27.3.2023 20:25

İLGİLİ HABERLER