Gündem
  • 28.3.2023 11:18

Erdoğan : Bay Kemal bari Ramazan’da yalan söyleme

Erdoğan : Bay Kemal bari Ramazan’da yalan söyleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen Adıyaman'da temel atma töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu'nun "Yıkılan bütün binaların yerine yenisi yapılacak, sahiplerine teslim edilecek. 5 kuruş para almayacağız" vaadine de değinen Erdoğan, "Şu mübarek Ramazan ayında yine yalan yanlış beyanlarda bulunuyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde düzenlenen Millet Buluşması'da "Nurdağı'ndan söz veriyorum. Yıkılan bütün binaların yerine yenisi yapılacak, sahiplerine teslim edilecek. 5 kuruş para almayacağız" sözlerine de değindi.

"MÜBAREK RAMAZAN AYINDA YALAN BEYANDA BULUNUYOR"

Kılıçdaroğlu'nun Ramazan ayında yalan konuştuğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Devletin ne yaptığından ve insanımıza ne imkanlar sunduğundan habersizler. Her konuda olduğu gibi bu konuda da yalan yanlış beyanlarla ortalığı karıştırıyorlar. İşte Baybay Kemal'i biliyorsunuz. Anlatmaya gerek var mı? Şu mübarek Ramazan ayında yine yalan yanlış beyanlarla haberlerle..." ifadelerini kullandı.

"BAY KEMAL HER ŞEYİ BEDAVA YAPACAKMIŞ"

Sözlerini sürdüren Erdoğan, "Ne diyor 'Biz geleceğiz. Geldikten sonra da her şey bedava.' 11 tane büyükşehir belediyen var, bu belediyelerin acaba Adıyaman'a ulaştılar mı ama AK Parti'nin belediyeleri ilk günden itibaren burada. Nasıl da yalan konuşuyor. Biz 1 milyon konut yaptık Bay Kemal. Millet vekili olduğu İzmir'i bilmiyor. İzmirde de yaptık bunları." dedi.

Güncellenme Tarihi : 28.3.2023 11:27

İLGİLİ HABERLER