Gündem
  • 19.5.2004 00:08

ERDOĞAN: ''BİZ YAPILMASI ZORUNLUYSA ZAM YAPARIZ''

GAZİANTEP - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Biz yapılması zorunluysa zam yaparız, zam yapılmaması gereken bir noktada asla böyle bir şeye şahit olmazsanız'' dedi.
     Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen ''Gaziantep 1. Kent Konseyi Toplantısı'nda'' akaryakıt ürünlerine yapılan zammı değerlendirirken, mali disiplin ve ekonomik parametrelerde bozulma olmaması için zam yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.
     Halkın, yaptıkları zam karşısında hükümete olumsuz bir şey demediğini ifade eden Erdoğan, ''Halk bir şey demedi, biliyorlar yapılan doğrudur'' diye konuştu.
     Ekonomide yaşanan en küçük olumsuzlukları birilerinin bir yerlere fatura etmeye çalıştığını ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:
     ''Şunu bilmenizi istiyorum. Rakamlar neredeydi nereye geldi? Milli gelir seviyesi neredeydi nereye geldi? Şimdi bu arada olanları birileri bir yere fatura etmeye çalışıyor. Aldatmayın kendinizi. ABD'de faizler yüzde 3.4'ten 4.4'lere çıktı. Aynı zamanda ABD'nin dış ticaret açığı ciddi anlamda büyüyor. Ama orada böyle feryat yok.''

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:14

İLGİLİ HABERLER