Gündem
  • 28.2.2023 21:22

Erdoğan : CHP ve İYİ Parti'nin kentsel dönüşüm ihanetini millete izleteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm uyarısı

Elbistan'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdeolojik ya da keyfi sebeplerle kimsenin milletimize yeni bedel ödetmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Başkan Erdoğan'dan muhalefete 'kentsel dönüşüm' tepkisi: Kaprislerle kaybedecek vaktimiz yok!

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kentte açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, muhalefetin kentsel dönüşüm konusundaki ikiyüzlü tutumuna tepki gösterdi. Erdoğan, "Kentsel dönüşüm konusunda artık kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimizin olmadığını görüyoruz. Başta ana muhalefet olmak üzere kentsel dönüşüm konusunda söylenenlerin bütün kayıtları elimizde mevcut. Bunları milletimize yansıtıp, izleteceğiz." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Doğanşehir'de deprem bölgesindeki son durum ve çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Başkan Erdoğan, muhalefete kentsel dönüşüm konusunda tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye'de bu işi bizden daha iyi, daha hızlı, daha adil yapabilecek başka kimsenin olmadığına inanıyoruz Tecrübelerimizi ve karşılaştığımız engelleri göz önüne alarak kentsel dönüşüm projelerini mümkün olan en kısa sürede bitirecek bir modele yöneleceğiz." dedi.

MUHALEFETE 'KENTSEL DÖNÜŞÜM' TEPKİSİ: KAPRİSLERLE KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK!

Yeni yerleşim alanlarını özgün mimari ve 3-4 katı geçmeyecek şekilde tasarlıyoruz. Yeni yerleşim yerlerimizi bütün incelemeler ile birlikte seçiyoruz. Kentsel dönüşüm konusunda artık kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimizin olmadığını görüyoruz. Başta ana muhalefet olmak üzere kentsel dönüşüm konusunda söylenenlerin bütün kayıtları elimizde mevcut. Bunları milletimize yansıtıp, izleteceğiz. Türkiye'de bu işi bizden daha iyi, daha hızlı, daha adil yapabilecek başka kimsenin olmadığına inanıyoruz Tecrübelerimizi ve karşılaştığımız engelleri göz önüne alarak kentsel dönüşüm projelerini mümkün olan en kısa sürede bitirecek bir modele yöneleceğiz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.2.2023 23:09

İLGİLİ HABERLER