Gündem
  • 29.6.2008 01:03

ERDOĞAN: GERİLİM SİYASETİNİN TARAFI OLMAYACAĞIZ

Erdoğan, Başakşehir'deki toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, belediyecilik anlayışlarının, sadece halkın ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu vurguladı.
Erdoğan, şöyle konuştu:
''Biz, gerilim siyasetinin tarafı değiliz, olmayacağız, Gücümüzü, enerjimizi halktan aldık, halkın kaynaklarını halka veriyoruz. Bizim yönetim anlayışımız halkın, şehirlerin ve ülkenin ihtiyaçlarına odaklanmaktır. Bunun için şimdiye kadar kimsenin yürütmediği bir yönetim anlayışını sergiliyoruz. Bunun için çekilmek istendiğimiz girdaba değil, ülkemizin gerçek meselelerine bakıyoruz. Bu ülke düne kadar ne durumdaydı, bugün ne durumda? Nereden nereye geldiğimizi bilmezsek, bulunduğumuz noktadan nereye gideriz bilemeyiz.
Hiçbir şey yapmayanlar, ideolojik sloganlarla Türkiye'nin bu büyük yürüyüşünü durduramaz. Bu mesele bir millet meselesidir, illet meselesi değil. Bu mesele bir ülke meselesidir. Bu mesele bir istiklal ve istikbal meselesidir. Bu meselenin tek sahibi vardır, o da millettir. Kimse ama kimse, şerefine toz kondurmayan bu milleti hor göremez. Kimse, bu milletin iradesini dizginleyemez. Bu millet daima hakkaniyet sahibidir, daima adaletten yanadır."

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER