ERDOĞAN HAYRANLIĞI
YUSUF SERKAN YILMAZ
AK Parti'nin Bursa'daki mitinglerine ve diğer faaliyetlerine katılan 34 yaşındaki Nihat Yıldırım, çocuklarına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın ismini verdi. 45 günlük Tayyip Erdoğan Yıldırım ile 6 yaşındaki Emine Erdoğan Yıldırım'ın nüfus cüzdanlarını yanından ayırmayan Nihat Yıldırım, tam bir AK Parti sempatizanı. AK Parti'nin kurulduğu yıldan bu yana her faaliyetine katılan ve 'Amigo Ato' olarak tanınan baba Nihat Yıldırım, AK Parti sevgisinden dolayı çocuklarına Erdoğan çiftinin ismini verdiğini söyledi.
Evininin her tarafını AK Parti afişleriyle ve Başbakan Erdoğan'ın posterleriyle donatan Nihat Yıldırım, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'yi dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline getirdiğini belirterek, "Çocuğumun erkek olması halinde Başbakan Erdoğan'ın ismini vereceğimi söyledim. Oğlum doğar doğmaz Tayyip Erdoğan ismini verdim. Ailemiz Başbakanımızı çok seviyor. Kızımın ismi ise Emine Erdoğan. AK Parti sevdamız devam edecek. O bizim başımızın tacı" dedi.
Başbakan ve eşini çok sevdiğini belirten 6 yaşındaki Emine Erdoğan Yıldırım ise, "Onların ismini taşımak bana gurur veriyor" diye konuştu.