Gündem
  • 27.11.2022 20:21

Erdoğan İstanbul Buluşması'na konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı"nda vatandaşlarla bir araya geldi.

2023 seçim süreci için start verildi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı"nda, coşkulu kalabalık ile bir araya geldi.

Galatasaray Stadı'nda düzenlenen İstanbul Buluşması'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk olarak vatandaşları selamladı.

Çocukları kucaklayıp, vatandaşlarla el sıkışan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 96 bin AK Partili'ye hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Fatih'in yadigarı İstanbul'u 2053 vizyonuyla yeniden medeniyetimizin şahikasını yapmak için gece gündüz çalışan, mücadele eden her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. İstanbul'da 2023'e kadar dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bugün burada İstanbul'daki 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısı ile biraradayız. Aynı çalışmayı 81 vilayetimizin tamamında gerçekleştireceğiz. Dün Konya'daydık, çarşamba günü Artvin'deydik.

Durmadan, usanmadan, yılmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru sıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #1

 

"Seçime kadar her haneyi 2 kez ziyaret edeceğiz"

Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğtultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar her haneyi 2 kez ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz.

"Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun..."

Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun biz sahayı emekle, kalple, azimle, fedakarlıkla ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. Partimizin bu günlere ulaşmasında katkı veren her bir kardeşime de şükranlarımı sunuyorum. AK Parti, milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da bundan sonra onu daha da güçlendirerek devam ettirecek olan da bizatihi milletimizin ta kendisidir."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #2

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #3

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #4

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #5

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #6

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #7

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #8

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Buluşması na katıldı #9

 


 

Güncellenme Tarihi : 27.11.2022 18:25

İLGİLİ HABERLER