Gündem
  • 22.10.2022 19:03

Erdoğan : Kılıçdaroğlu FETÖ'cülerle hamburger yemek için 10 bin kilometre yol tepti

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun kayıp 8 saatine "hamburger" üzerinden nokta tespit

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisindeki sır gibi kayıp sekiz saati hakkında "Milletimiz FETÖ'cülerle benzinlikte hamburger yemek için 10 bin km gidenlere yüz vermez". dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Merkez Spor Salonu’nda, Mahalle Bizim Gençlik Bizim Programı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Genel Merkez Gençlik Kollarımız tarafından 1.5 yıl önce başlatılan kampanyamızın kapanış toplantısı vesilesiyle sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyorum.

"KARŞIMDA MUHAFAZAKAR VE DEVRIMCI GENÇLERI GÖRÜYORUM"

Bugüne kadar 81 ilimizde icra edilen bu kampanyayla, parti yöneticilerimiz, bakanlarımızın katılımıyla 3 bin 500 mahalleye ulaştık. Karşımda muhafazakar ve devrimci gençleri görüyorum. Ülkemizin dört bir yanında 150 bin gencimizin iştirakiyle mahalle bizim gençlik bizim dedik.

"TEDİRGİNLİK DUYULAN SOKAKLAR GENÇLERİN SESİYLE ŞENLENDİ"

Geçmişte geçip giderken dahi tedirginlik duyulan sokaklar, gençlerimizin enerjisiyle güzelleşti. Gençlik kollarımız kapanış toplantısını burada yapmak istediğini söyledi. Birileri diyor ki, 'AK Parti'de gençlik yok' gençlik burada. Adana Şehir Stadı'nda herhalde gençliği görmediler. Artık kampanyamızda gençlerimizle durmaksızın yola devam edeceğiz. Gençler, Malatya öyle bir şehir ki burada yaşın bir önemi yok. Malatyalıların kimliklerinde yazan yaşları ne olursa olsun, maşallah hepsinin ruhu genç. Bir de buna hayatının bağrındaki sizlerin enerjisi eklendiğinde gençlik üzerine gençlik havası yaşıyoruz.

Tıkır tıkır işletilen pek çok oyunu bozduğumuz için başımıza bunca işler geldi. Vesayetle kavga edip de milletin desteğiyle kazanan tek siyasi kadro biziz biz.

KILIÇDAROĞLU'NUN ABD GEZİSİNE "HAMBURGER" ÜZERİNDEN TEPKİ

Siz gençlerimizle bir araya geldiğimizde bizim de ruhumuz gençleşiyor. Önümüzdeki yıl cumhuriyetimizin 100. yılı. Biz de Türkiye Yüzyılı diyoruz. Türkiye 100 yılının sahibi de geleceği de sizlersiniz. Sizler bu yüzyılın gençliğisiniz. Biraz önce toplu açılış yaptığımız meydana baksınlar. Bizim için millete hizmette geçen her gün seçim günüdür. Milletimiz kendi için tuğla üstüne tuğla koymayana geçit vermez. Birileri kendini aldatıyor. Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış. Bunlar aç tavuk. Milletimiz FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger Yemek için 10 bin kilometre yol gidenlere yüz vermez. Milletimiz darbecilerle anlaşıp tankların arasından sıvışan korkaklara emaneti teslim etmez.

Güncellenme Tarihi : 22.10.2022 19:08

İLGİLİ HABERLER