Gündem
  • 27.5.2022 16:03

Erdoğan : Kılıçdaroğlu'nun darbe gecesi kimlerle pazarlık yaptığı da ortaya çıkacaktır

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programına iştirak etti.  Başkan Erdoğan burada 27 Mayıs'ın kara lekesinin 62 değil 600 yıl temizlenmeyeceğini söyledi.

15 TEMMUZ'U BAY KEMAL KAHVE İÇEREK İZLEDİ

15 Temmuz'da 15 dakika daha kalmış olsaydık bu kardeşiniz belki burada yoktu. Sadece yaptığımız bir anonsla on binler Atatürk Havalimanı'na geldi, Bay Kemal ise tankların arkasından kaçtı.

Biz milletimizle birlikte tarihin en büyük demokrasi zaferlerinden birine imza attık. Bay Kemal gibiler Milletin şanlı direnişini televizyon karşısında keyif kahvesiyle içerek izledi. Milletin istikbali için Erol Olçok, Abdullah Tayyip gibi değerleri şehit verdik.

15 Temmuz'da millet canını kurtarmak isterken CHP Genel Başkanı'nın kimlerle pazarlık yaptığı da ortaya çıkacaktır. Temmuz'da Başbakan olacağım diyenlerin foyaları ortaya dökülecek.

Darbe gecesinden önce ne diyordu? Tankın üzerine ilk ben çıkarım. Fakat tankları görünce kuyruğunu kıstırıp kaçan CHP'nin başındaki zata rağmen bu ülkeyi FETÖ'cü alçaklara teslim etmedik.

Bu adam şu anda da aynı mı? İşte açıklamalar yapıyor. Aynen 15 Temmuz gecesinin benzeri ifadeler. Değişen hiçbir şey yok. Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

Darbelerin yıkıcı etkisi sadece ekonomiyle sınırlı kalmamıştır. Adalet sistemi ve siyaset kurumunda yaşanmıştır.

Adaletin tecellisi yerine vesayetin sopası olan yargı en büyük zararı milletimiz nazarında yaşamıştır.

SİZİN İPİNİZİ ELİNDE TUTAN EFENDİLERİNİZLE MÜCADELE EDİYORUZ

Sınırlarımızın 30 kilometre güneyinde terörle mücadelemizi sürdürüyoruz.

Biz sizin gibi kuklalarla değil sizin ipinizi elinde tutan efendilerinizle mücadele ediyoruz.

Artık 2 No'lu Baro 1 No'lu Baro'nun yerine geçmelidir.

 

Güncellenme Tarihi : 28.5.2022 16:46

İLGİLİ HABERLER