Erdoğan : Partimize güç katacak yeni isimler bulup görevi teslim edeceğiz

••2 dk okuma
Erdoğan : Partimize güç katacak yeni isimler bulup görevi teslim edeceğiz

Hızlı Özet

“Ne yapmak istediğimizi, sıkıntıların neden çekildiğini milletimize tek tek anlatmalı, açıklamasını yapmalıyız. Türkiye Buluşmalarıyla yakaladığımız ivmeyi kongrelerimizle devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.”

Parti'nin 8. Olağan kongresi hazırlıklarına değinen Erdoğan'ın, "Delege seçimlerimizden sonra 12 Ekim'de belde ve ilçe kongrelerimizin startını vereceğiz. Kongre sürecimizi milletin bizden beklediği yenilenmenin ana zemini haline getirmeliyiz. Süreci, kırmadan, dökmeden, herkesi kucaklayan ihtiyacımız olan değişimi de kararlı şekilde hayata geçirerek tamamlayacağız.

31 Mart seçimleriyle milletimiz bize çok net mesajlar verdi. Mesajların gereğini yerine getirirken en küçük bir tavizimiz olamayacak. Partimizin ve hareketimizin bekası her türlü kişisel hesabın üstünde" öğrenildi. 

DEĞİŞİM VE VEFA VURGUSU

Değişim mesajını bir kez daha vurgulayan Erdoğan şunları söyledi: "Tüm kademelerde bir bayrak yarışı olarak geçecek kongre sürecimizde hiçbirimizin nefsi davranma, şahsi kaygılarla hareket etme lüksümüz yok. Partimizden güç devşirecek değil, partimize güç katacak isimleri bulacak ve görevi teslim edeceğiz.
Değişim talebini kararlı bir şekilde hayata geçirirken; bu davaya hizmet eden herkese vefamızı da göstereceğiz. Kimseyi kırmadan, yeni kopuşlara, yeni kırgınlıklara asla sebebiyet vermeden Kongre sürecimizi büyük bir titizlikle yürüteceğiz."

NE YAPTIĞIMIZI VATANDAŞA ANLATIN

AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından Eylül'ün ilk haftası başlatılan Türkiye buluşmaları programının çok iyi gittiğini vurgulayan Erdoğan'ın, " Türkiye Buluşmaları programımız hem teşkilatımızla hem de milletimizle kucaklaşmamıza, ruberu (yüz yüze) iletişim kurmamıza imkan sağlıyor.

Ekonomik zorlukların insanımızı bunalttığı bu dönemde sahada olmamız, vatandaşa kulak vermemiz çok önemli. Hayat gibi siyaset de boşluk kabul etmez. Ekonomide göstergelerin nispeten iyileşeceği, fakat vatandaşın yükünün ağırlaşacağı önümüzdeki 3-4 ay boyunca her zamankinden daha fazla milletimizle birlikte olmaya ihtiyacımız var.
Ne yapmak istediğimizi, sıkıntıların neden çekildiğini milletimize tek tek anlatmalı, açıklamasını yapmalıyız. Türkiye Buluşmalarıyla yakaladığımız ivmeyi kongrelerimizle devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

KONGRE KONSEPTİ KONUŞULDU

AK Parti'de 3 Eylül'de başlayan kongre süreci için de hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda kongrede kullanılacak slogan önerileri de toplantıda "Yeni nesil güçlü temsil", "Hedef büyük vazife Türkiye", "Adımız AK Parti Sevdamız Türkiye" gibi sloganların olduğu 4 slogan önerildi slogana henüz karar verilmedi. Kongreler tamamlandıktan sonra AR-GE'nin teşkilatlara eğitim vereceği de konuşuldu. Kongrelerden 15 gün sonra AR-GE eğitim başkanlığı ilçe yönetim kuruluna eğitim verecek. Eğitimler sürekli olarak devam edecek.

Bu haber 980 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Pusula Holding kapalı fon hesabında kapalı işlem gerçekleştiren 12 kişi kim
Gündem
#Son dakika#ekonomi#gozalti

Pusula Holding kapalı fon hesabında kapalı işlem gerçekleştiren 12 kişi kim

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. 1 şüpheliyi ise yakalama çalışmaları devam ediyor.

Habervitrini11809 Görüntüleme
Muhsin Yazıcıoğlu suikastinde kritik isimler dosyaya girdi.. Darbeci binbaşı da dosyada
Gündem

Muhsin Yazıcıoğlu suikastinde kritik isimler dosyaya girdi.. Darbeci binbaşı da dosyada

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyetin 25 Mart 2009'da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yapılan ikinci dalga operasyonda 47 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Şüphelilerden 33'ü gözaltına alınırken 10 şüphelinin cezaevinde olduğu, 4'ünün ise firari olduğu tespit edildi.

Habervitrini12604 Görüntüleme
Yazıklar olsun.. Soykırımcı Netanyahu konuşurken Azerbaycan temsilcisi salonda kaldı
Gündem

Yazıklar olsun.. Soykırımcı Netanyahu konuşurken Azerbaycan temsilcisi salonda kaldı

Dış basına yansıyan haberlere göre ABD, Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Kolombiya ve Yunanistan temsilcileri salonda kalan ülkeler arasında yer aldı.

Habervitrini11291 Görüntüleme
Adli Tıp'ta esrarengiz hırsızlık! Su getirdim deyip Kaşif Kozinoğlu'nun kan ve doku örneklerini değiştirdi
Gündem

Adli Tıp'ta esrarengiz hırsızlık! Su getirdim deyip Kaşif Kozinoğlu'nun kan ve doku örneklerini değiştirdi

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığınca, Silivri Cezaevi'nde 2011'de yaşamını yitiren eski MİT görevlisi Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin "kasten öldürme", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme ve üye olma" ile "2937 sayılı yasaya muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma sürüyor.

Habervitrini14015 Görüntüleme