Gündem
  • 25.3.2023 15:30

Erdoğan: Tehditlere zorbalıklara asla boyun eğmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları:

"Deprem felaketi sadece afetzedelerin değil 80 milyonun gönlüne kor bir ateş gibi düştü."

"Felakette 50 bini aşkın canımızı yitirmenin hüznünü yaşıyoruz. Deprem bölgesinde temelini attığımız kalıcı konut projelerinin yeşeren umutları daha da artıracağına inanıyorum. Bizler paylaşmanın bereketine dayanışmanın gücüne inanan bir ümmetin insanlarıyız."

"Şov yapmadan, reklam ve algı eşinde koşmadan sağ elin verdiğini sol ele duyurmadan, sadece Allah’tan bekleyerek gurur verici bir iş yapıyorlar. Tüm vakıf ve derneklerimizi buradan tebrik ediyorum. Rabbim sizlerin yokluğunu sizlere hissettirmesin."

"Bir avuç kendini bilmezin bu samimiyetinizden rahatsızlık duyduğunun farkındayız. Hayırlı bir iş yapmadıkları gibi yapılmasını istemeyen bu asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyoruz."

"Zehirli dilleriyle, kuru gürültüleriyle bizi yolumuzdan alıkoyabileceklerini düşünenlere asla boyun eğmeyiz."

"Bu fani dünyada esas mesele mal, mülk ve koltuk değil, ümmete ve insanlığa hayırlı işler yapmaktır. 40 yılı aşan zorlu süreçte ciddi sınav ve sınamalarla karşılaştık."

"Milletimizin iradesini gasp etmek isteyen nice saldırıyı boşa çıkardık. Bugün destan yazan bir Türkiye olduk. Hem asrın felaketiyle mücadele ediyoruz hem de asrın projelerini tek tek hayata geçiriyoruz."

"Ülkemizi bir üst lige çıkaracak milli muharip uçağımız başta olmak üzere birçok önemli savunma sanayi ürününü hayata geçiriyoruz."

"Hayata geçirdiğimiz sessiz devrimlerle yıllarca millete dikte edilen kast sistemini kaldırdık. Fetih yadigarı Ayasofya'yı açacak imzayı bizler attık."

"Yeni bir seçimin eşiğindeyiz. Elbette her seçim önemli ama 14 Mayıs seçimleri tam manasıyla tarihi bir yol ayrımıdır.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2023 15:34

İLGİLİ HABERLER