Gündem
  • 7.1.2008 17:02

ERDOĞAN TÜRBANLI KADINA NİYE KIZDI?


Sinirlendiren katılımcı

Erdoğan’ın dönemlerinde yaptıkları yatırımları anlattığı sırada , "Biz mağduruz, belediye evlerimizi yıkıyor" diye bağıran türbanlı bir kadına sert tepki gösterdi. Sinirlendiği gözlenen Erdoğan'ın, "Kardeşim bireysel konuşma. Biz burada geneli konuşuyoruz. Gelmişsin, devlet arazisini işgal edip, orada oturuyorsun. Sonra 'Burası benim malım' deyip, damın üstüne çıkıp polise kiremit sallarsınız. Yok öyle bir şey. Biri bileziğini satıyor, eşyasını satıyor, bedel ödüyor. Sen ödemeyeceksin yok öyle" diye yanıtladığı kadın korumalar ve görevlilerin müdahalesiyle dışarıya çıkartıldı.

EV EV GEZİN


Milliyet Gazetesi'nin haberine göre partisinin kadın kolları üyelerine yapılan tüm hizmetleri, ev ev gezerek topluma anlatmalarını da isteyen Erdoğan, "Biz bu açılışları yapıyoruz ama hiçbir gazetede görmüyorsunuz. Televizyonlar canlı yayın verirler, orada kalır. Gazetede çıkmaz. Niye? AK Parti hizmeti de onun için" diye konuştu.

Seçim barajını AKP gibi düşünen siyasi anlayışları yok etmek isteyenlerin koyduğunu savunan Başbakan, "O yok etmek isteyenler ne yazık ki kendileri yok olup gittiler. Gördüğünüz gibi son seçimlere hiç giremediler. Kayıp ilanı ile arananlar var, bu hale geldi."

(VATAN)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 14:29

İLGİLİ HABERLER