Gündem
  • 31.10.2019 12:20

Erdoğan'a Mazlum Kobani sorusuna cevap verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin dünkü grup toplantısında terörle mücadele konusunda, "İnşallah yakında bu konuda milletimize müjdelerimiz olacaktır" demişti. Bu sözü üzerine Erdoğan'a, "Müjde dediğiniz Mazlum Kobani mi?" sorusu yöneltildi. Erdoğan'ın söz konusu soruya verdiği cevap dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, grup konuşması sırasında söylediği, "Bir müjdemiz olacak" sözüne dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

''Bir müjdemiz olacak''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, “Bazı ülkeler milli güvenliklerine tehdit olarak gördükleri teröristleri her nerede olursa olsun bulup ortadan kaldırıyorlar. Öyleyse Türkiye’nin de aynı hakka sahip olduğunu kabul ediyorlar demektir. Buna ellerini sıktıkları, övgüler dizdikleri teröristler de dahildir. İnşallah yakında bu konuda milletimize müjdelerimiz olacaktır” dedi.

''Bu işlerin haberi verilir mi?''

Erdoğan, bu sözünü hatırlatan bir gazetecinin, "Bu kişi Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin mi?" sorusuna şöyle cevap verdi:

''Niye acele ediyorsun. Bu işlerin haberi verilir mi? Amerika haber vere vere mi geldi?''

Güncellenme Tarihi : 31.10.2019 11:20

İLGİLİ HABERLER