Gündem
  • 5.10.2022 15:42

Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, başörtüsü için yaptığı Anayasa çağrısının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Planlı olmayan zirvede bu konunun masaya yatırılacağı belirtiliyor. Görüşme saat 16.00'da gerçekleşecek.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı'nda tarihi açıklamalar yaptı. Erdoğan, başörtüsü için kanun teklifinde bulunacaklarını açıklayan Kılıçdaroğlu'na resti çekti, "Eğer dürüstseniz çözümü yasa değil Anayasa düzeninde sağlayalım. Böylece CHP'ye üzerindeki utanç lekelerinden birinden kurtulma fırsatını sunmuş olacağız." dedi.

Erdoğan'ın gündemi belirleyen açıklaması sonrası sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara'da Gençlik Festivali'nde konuşma yaptığı sırada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir zirve gerçekleştireceği bilgisi son dakika olarak ajanslara düştü.

Edinilen son dakika bilgisine göre; Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret edecek. Bahçeli ile Erdoğan arasındaki sürpriz zirve saat 16.00'da gerçekleşecek. Zirvede, Erdoğan'ın anayasa çağrısı masaya yatırılacak. Gündeme dair diğer konuların da ikili arasında görüşülmesi bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 5.10.2022 15:43

İLGİLİ HABERLER