Erdoğan'dan çok kritik AB görüşmesi!

••1 dk okuma
Erdoğan'dan çok kritik AB görüşmesi!

Hızlı Özet

“Erdoğan, Türkiye’nin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını, somut adım atma sırasının AB'de olduğunu belirterek Türkiye ile olumlu gündemin hayata geçirilmesinin vaktinin çoktan geldiğini ifade etti.”






Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile yaptığı telefon görüşmesinde 18 Mart Mutabakatı vurgusu yaptı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.



Türkiye-AB ilişkileri ele alındı



Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-AB ilişkilerini geliştirecek adımlar ve bölgesel meseleler ele alındı.



Erdoğan, Türkiye’nin üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını, somut adım atma sırasının AB'de olduğunu belirterek Türkiye ile olumlu gündemin hayata geçirilmesinin vaktinin çoktan geldiğini ifade etti.



Gümrük Birliği'nin güncellenmesi müzakerelerine bir an evvel ve ön koşulsuz şekilde başlanması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, kamu sağlığı, iklim değişikliği ile iç işleri, göç ve terörizmle mücadelede iş birliği alanlarını da içerecek şekilde yüksek düzeyli diyalog toplantılarının başlatılmasını arzu ettiklerini dile getirdi.



Erdoğan'dan 18 Mart Mutabakatı vurgusu



Erdoğan, vize serbestisinin temininin de Türk halkının uzun süredir beklediği bir adım olduğuna dikkati çekerek 18 Mart Mutabakatı'nın tüm unsurlarıyla ve güçlendirilerek hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.



 




Bu haber 880 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

S-400'lerde bomba gelişme.. F-35'lerin yolu açılıyor
Gündem

S-400'lerde bomba gelişme.. F-35'lerin yolu açılıyor

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye

Habervitrini14545 Görüntüleme
Yerli telefonun ismini Erdoğan belirleyecek! 5 seçenek sunulacak
Gündem

Yerli telefonun ismini Erdoğan belirleyecek! 5 seçenek sunulacak

Türkiye'nin yerli akıllı telefon projesinde çalışmalar hız kazanırken, cihazın hangi isimle piyasaya çıkacağına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. ASELSAN ve Türk Telekom iş birliğiyle üretilecek telefon için hazırlanacak 5 marka ismi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Yerli telefonun adı, Erdoğan'ın bu seçenekler arasından yapacağı tercihle belirlenecek.

Habervitrini12339 Görüntüleme
Sezonun En Popüler Koltuk Takımı Modelleri ve Kombin Önerileri
Gündem

Sezonun En Popüler Koltuk Takımı Modelleri ve Kombin Önerileri

Ev dekorasyonunda salonun karakterini belirleyen en önemli parçaların başında koltuk takımları gelir. Renk, kumaş, form ve kullanım rahatlığı gibi detaylar hem görünümü hem de günlük yaşam konforunu doğrudan etkiler. Bu sezon öne çıkan koltuk takımı modelleri, sade çizgilerle sıcak dokuları bir araya getirirken farklı dekorasyon tarzlarına uyum sağlayan seçenekler sunuyor.

Habervitrini11900 Görüntüleme
Tissot PRX: Entegre Tasarım ve İsviçre Saatçiliği
Gündem

Tissot PRX: Entegre Tasarım ve İsviçre Saatçiliği

Tissot PRX, 1978 tarihli bir kasa tasarımının çizgilerini güncel saat teknolojileriyle birleştiriyor. Koleksiyonun karakterini, köşeli kasadan çelik bileziğe kesintisiz devam eden form oluşturuyor. Bu bütünlük, PRX’i yalnızca kadran rengiyle değil, bilekteki duruşuyla da ayırt edilen bir saat hâline getiriyor. Quartz ve otomatik seçeneklerle birlikte kronograf işlevli modellerin bulunması, aynı tasarım dilini farklı kullanım alışkanlıklarına uyarlamayı sağlıyor.

Habervitrini9655 Görüntüleme